Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Ma daj nemojte decka da zezate, naravno da moze ali mora da otvori cd rom i da stavi dve novcanice od po 500 evra i da vidis kako ce da mu igre rade u 60+ fps-a.
Niko nije reko da ne valja, nego si pitao da li ces u tim dvema igrama imati 60+ fps-a i dobio si odgovor.
E sada dok ne budes testirao sam neces znati na cemu si, posto ti je Fortnite besplatan skines ga sve stavis na low pa cak i rezoluciju stavi u 1280x720 da bi imao sto vise fps-a pa onda ako vidis da je sve ok i da imas preko 70+ fps-a ti vrati na full hd ili vec na kojoj rezoluciji igras pa opet probaj sve na low pa vidi fps pa ako je zadovoljavajuci onda igraj tako.
A sto se tice pubg jako nepredvidljiva igra... sa jednim update radi ok a onda sa naredna tri svi problemi je snadju i tako u krug ali za nju isto ti treba malo ozbiljnija masina. Ako imas nekog drugara koji ima pubg neka dodje kod tebe pa skinite igru pa opet isti princip od malo pre pa testiraj.
Nazalost tako je kada imas stariji hardver. Ono sto bi moglo malo da ti pomogne je da dokupis 4 gb rama jer 4 je bas malo za danasnje igre, jer racunaj da ti windows uzme 1.20 ili vec koliko a ono ostalo ti je za igre a to je premalo. Tako da bi ti 8 gb bilo idealno.
Taj procesor je ocajan za gaming a i graficka je smesna. GTX 750ti je nesto jaca od GT 1030 koja je tek nesto vise od bacacice slike.
4GB rama je ne malo nego premalo za bilo sta sto se naziva cak i racunar a kamo li gaming pc. Ja sam imao problema sa nekim igrama cak i sa 6GB rama.
GTA V nije prezahtevna igra dok se igra na low odnosno u GTA V je to (normal settings). Ali cak i za nju treba bar GTX1050 koja je neuporedivo jaca od GTX 750Ti. Moci ces da igras GTA V na oko 30 fps sa povremenim dropovima jer je procesor katastrofa i to je realnost. Naravno minimlna podesavanja se podrazumevaju.