Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Znaci mislim da uzmem dva monitora, a to su AOC E2270SWN. Inace, ako nisu dobra ova dva recite koja dva da uzmem jer jednoga necu potrebno mi kad renderujem i kad snimam !!! :-D
Koliko znam, renderovanje moze da radi i u pozadini, tako da za to ne treba poseban monitor, a i ako ti CPU bude zauzet renderovanjem, tesko da ces nesto drugo moci raditi na kompu...
Pa u svakom slucaju ne mozes to sve raditi u isto vreme, tj. tastatura i mis mogu biti aktivni samo u jednom prozoru, tako da ne kontam sta bi postigao sa dva monitora (osim vece radne povrsine).
Elem, ako zelis da editujes pa kada zavrsis editing da renderujes i za vreme rendera da potrazis neku pozadinsku muziku preko browsera, sve to mozes na jednom monitoru.
I za takvu vrstu "posla" editovanje npr. bolji je jedan veci monitor od dva manja.
Prost razlog je taj da ne naprezes previse oci kada sitnice kao sto su efekti itd editujes naknadno i ubacujes u video materijal.
To ti kaze neko ko je sa 22" presao na 32" a pritom radim editing cesto.