Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
super,sad sam zvao servis i kao da donesem im tamo uredjaj da oni to odma ustanove,storniraju racun i da uzmem drugo,uzecu jedno od ta dva,i trebam kuciste da prodam i da uzmem neki thermaltake versa ili tkao nesto...
Mada modularno TT ako ti znaci idi na njega,
ako nemas mesta da sakrivas kablove ili neces da se bakces sa time.
Mada tek sad obratih paznju 3 godine garancije ima taj TT, moj glas za njega definitivno.
uzecu tt iz razloga sto ciljam i kuciste tt,inace imam problem sa kablovima u kucistu iz razloga sto imam vecu plocu prekrio mi je ceo taj panel na kojoj stoji ta ploca,ima ispupcine koje mogu da se izrezu i da se naprave rupe ali ih ploca zaklanja,pa cu prodati ovaj cooler master i da kupim tt novo ili raidmax viper 3500din je novo,a tt od 3400-4000 3 kucista na raspolaganju...
da li je mnogo dati 10500din za MSI-AMD 760GM-P21(FX)+AMD FX6100 3.3 GHz, turbo core 3.9 GHz ??? inace lik mi trazi 135e a novo je 15500din,ja sma mu dao ponudu pa ako pristane,inace onaj prethodni komplet za 65e je prodat...