Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Poz,uzimam nove slusalice,i odlucio sam se za in ear varijantu.Bice koriscene za muziku i igre.Zanima me koje su bolje cena im je ista,dosta lepih reci sam cuo i jednim i o drugim.
Za te pare uzmes Xiaomi Pro HD (npr. sa GearBest-a) pa bog da te vidi.
Ako naletis dok su na akciji ostane ti i za pivo da castis drustvo za nove sluske.
Uh sad sam ih video,deluju savrseno zaista,ali da li je stvarno moguce da za ovaj novac dobijem ovako kvalitetan zvuk?Koliko vidim ove slusalice pariraju i jbl i akg modelima od po 150 i vise evra
Da moguce je. U nasem svetu mnogo se prodaje magla. Ali bas mnogo. Cesto nesto sto platis mnogo zapravo uopste ne opravda tu cenu svojim kvalitetom tj. da se bolje izrazim nekvalitetom.
Kod JBL u tih 150 evra placas ime oko 120 evra a ostalo placas sluske.
Kod manje poznatih brendova sluske od recimo 40 evra platis isto kao i one JBL samo sto njima platis 10 evra za "brand"
Cak i da postoji razlika u kvalitetu opet nije ni blizu razlike u ceni.
Ne kazem da je ovo pravilo ali je jako cest slucaj.
Iskreno za jbl na nasem trzistu sam cuo mozda pre jedno 7-8 godina,ako ne i manje.Ja sam dosta mlad,pa mozda i zbog toga,ali oni za mene ni ne predstavljaju neke strasno dobre slusalice.Pioneer i Sony znam odavno i koristio sam neke pioneer od 2000 koje i dan danas rade i imaju odlican zvuk.Tako da se potpuno slazem sa tim sto kazes.Sto se tice zvucne,nabavio sam xonar ae,koja ima ugradjeno pojacalo za sluske tako da bi trebalo da budu dobre