gx-x
Display Guru
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 7.698
- Rezultat reagovanja
- 2.338
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
dosta gold plus napajanja prelaze 90% na odredjenim opterecinjama al padnu ispod 89% na nekim, pa ne mogu da dobiju platinum sertifikat. SuperFlower uglavnom ima oko 92% eff (sto je vise nego dovoljno i za titanium ceritifacte) ali ce pasti na 88% na nekoj posebnoj raspodeli opterecenja i onda dobije Gold i nista vise. Sto kaze Djole, ako znas da su iznutrice ok, nebitno je da l je gold, platinum, titanium, sta god. I silver + je meni ok ako je sve ok , ripple nepostojec maltne, sve tiho, sve zastite, bla bla. 5VSB ocene cak ignorisem jer je tolko nebitan taj napon da ne znam sto to i testiraju uopste (efikasnost 5vsb (koji je ~2A) i koristi se kad je racunar UGASEN
ako ces dati 130e, uzmi corsair RM i ne gledaj nazad. Samo potvrdi sa prodavcem da li rade garanciju, Fanta radi, za ostale ne znam, uglavnom rade, al proveri (jos bolje je ako nadjes jeftiniji Corasir HX sa garancijom, ne treba ti RM, nikom ne treba RM realno)
ako ces dati 130e, uzmi corsair RM i ne gledaj nazad. Samo potvrdi sa prodavcem da li rade garanciju, Fanta radi, za ostale ne znam, uglavnom rade, al proveri (jos bolje je ako nadjes jeftiniji Corasir HX sa garancijom, ne treba ti RM, nikom ne treba RM realno)