Xen1.0
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 18.04.2020.
- Poruka
- 10
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Ovako, hteo bih da sklopim neku jeftiniju konfiguraciju, uglavnom za surf i neko neozbiljno igranje (LoL, WoT, CS:GO, GTA V ili IV). Malo sam potražio po internetu i evo do čega sam došao
MB: ASUS PRIME A320M-K
CPU: AMD RYZEN 3 2200G
RAM: 2x4GB DDR4 2666Mhz CRUCIAL
SSD: 120GB ADATA SATA600
PSU: LC POWER LC600H
Kućište: MS Industrial RANGER II
Za početak bih koristio Vega integrušu, a možda bih kasnije dokupio neku GTX 1080 polovnu. Brine me jedino napajanje, da li će moći da izdrži ovako nešto, ako neonda da probam sa Cooler Master od 460w ili Thermaltake od 550w. Ostalo je valjda dobro.
Inače nabavio bih sve (sem možda napajanja i kućišta) u Monitoru, imaju dobre cene a i iskustva drugih su koliko vidim dobra. Znači zaobilazim ove što počinju na e, g i w.
Hvala unapred.
MB: ASUS PRIME A320M-K
CPU: AMD RYZEN 3 2200G
RAM: 2x4GB DDR4 2666Mhz CRUCIAL
SSD: 120GB ADATA SATA600
PSU: LC POWER LC600H
Kućište: MS Industrial RANGER II
Za početak bih koristio Vega integrušu, a možda bih kasnije dokupio neku GTX 1080 polovnu. Brine me jedino napajanje, da li će moći da izdrži ovako nešto, ako neonda da probam sa Cooler Master od 460w ili Thermaltake od 550w. Ostalo je valjda dobro.
Inače nabavio bih sve (sem možda napajanja i kućišta) u Monitoru, imaju dobre cene a i iskustva drugih su koliko vidim dobra. Znači zaobilazim ove što počinju na e, g i w.
Hvala unapred.