Ma jok nego cisto da se raspitam da imam alternativu ako nesto nadjemOdustao si od Atoma?
Ne izgleda mi lose, al vidim da nema RTX 40 serije.
Više puta kupovao od njega i lično preuzimao robu. Imao sam i priliku da reklamiram i sve rešeno na najbolji mogući način.
Moja greskaPa, nema na prvoj strani, pogledaj malo ili pretraži.![]()
Vidim sad da stvarno ima neke brutalne cene, ali ne znam nisam bas neki ljubitelj uzimanja preko drugih, uglavnom sam sve uzimao direktno iz prodavnica, i onda sam malo uplasen, sta ako posalje a ne radi, sta ako se pokvari pa nece garanciju da prizna… i tako neke stvari, al u isto vreme vidim ovaj lik nema ni jedan dislajk i negativan komentar pa ne znam, dvoumim se.
Više puta kupovao od njega i lično preuzimao robu. Imao sam i priliku da reklamiram i sve rešeno na najbolji mogući način.
Vazi, al ti ces da mi finansiras.Onda kupis u gigatronu.
Ako oces lepo da das neki savet napisi, a ako ces da se pravis pametan bolje nemoj pisati.Onda kupis u gigatronu.
Pa nije da ga napadam nego pitam lepo za savet, nije bas svejedno dati 2k evra nekome za koga nemam pojma ni ko je ni sta je, zato sam pitao za preporuke, savete i ostala iskustva, ako neko moze da mi objasni kako to preko KP uglavnom funkcionise, sta da radim ako me neko scama i te stvari, ako se covek uvredio evo da mu se javno izvinimLepo ti napisao čovek,kupiš u radnji ako se plašiš kao što ti kažeš sa kp.
Nema razloga napadati čoveka kad ti je dao ispravan odgovor.
Hvala gospodo za iskrene odgovore, sto se tice kupovanja videcu kakvo mi bude raspolozenje dal cu na KP ili u prodavnici uzeti sta mi treba, idealno bi bilo da kupim na KP i da sve radi bez problema, tamo su popusti stvarno super, kod ovog coveka sto ste preporucili 4090 kosta kao nova 4080 kod nas.Pa jel mislis da iko na forumu moze da ti garantuje sta ce neki prodavac sa KP da uradi? Najbolje sto moze da te posavetuje jeste da ti preporuci konkretnog prodavca i neko licno iskustvo sa istim sto je covek i uradio.
Ako se cimas sa KP kupis u prodavnici. Uglavnom ljudi sa vise hiljada pozitivnih ocena i nijednom negativnom tesko bas da ce da te zeznu i da te kako kazes scame-ju.
Kupovina na KP povlaci odredjeni rizik ali je zato u isto vreme i znatno jeftnijie nego u prodavnici.