NeuSdesigns
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 27.01.2014.
- Poruka
- 178
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pitanje za sve, bilo bi lepo da svi ostave svoje utiske ovde u vezi iPhone-a 5C, jer verujem da nisam jedini koji se dvoumi da uzme taj ili ovaj ili onaj telefon.Pa da pocnemo, je l' vredi da se uzima 5C, kol'ko sam video fin telefon skroz, samo malo iritirajuc zadnji deo, kol'ko sam mog'o da primetim, ima 1,2ghz procesor i dual core, dok sam ga uporedio sa sony xperia m2 koji ima quad core i 1,4ghz, mogo sam da primetim da iphone mnogo bolje radi. Takodje me zanima kakva je kamera, takodje sam uporedjivao sa xperia m2 koji isto ima 8 megapixela, stvarno pored iphone 5c koji isto ima od 8, xperia izgleda kao 3 da ima.
Mozda tekst je tekst u nekim delovima napisan u drugom licu, jer sam samo prekopirao poruku od korisnika voodoons kom sam prethodno poslao ovu poruku, al' dao je predlog da se otvori takva tema, jer je vredna konverzacije
Mozda tekst je tekst u nekim delovima napisan u drugom licu, jer sam samo prekopirao poruku od korisnika voodoons kom sam prethodno poslao ovu poruku, al' dao je predlog da se otvori takva tema, jer je vredna konverzacije