Shiki
PCAXE OC team
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 1.609
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
.
RAM:
4GB DDR3 1066MHz
Display:
LG LC55 42"
HDD:
Kingston V+ 128GB|WD GREEN 1TB (Icy Box)| 160GB WD Passport
Sound:
Logitech Z5500
Mice & keyboard:
Apple Magic Mouse|Apple Wireless Keyboard
Internet:
Cable 8096/384
OS & Browser:
Snow Leopard 10.6.6 :)
Other:
Macbook White Unibody
Pa to je problem shto ne shvatash da meni ne treba 90% stvari koje mozda tebi trebaju ili programeru ili developeru nekom i slicnoJa tebe obozavam Iskreno, zagrlio bih te da mogu koliko si mi simpatichan sad Pa shta imash da se mirish sa nedostatcima pobogu? Da li si razmishljao o opciji da jednostano ne pazarish ovo chudo, ili da bar sachekash drugu generaciju? NE! To izgleda nije opcija!
Shalu na stranu. Mislim da na trizshtu imash daleko ozbiljnije uredjaje slichne namene
Ovo je realno "zaje*ancija" koja moze da bude vrlo korisna za svakodnevno zezanje, ni za kakav ozbiljan rad. I kao takva meni odgovara, mogu da kuckam tekstove, mogu da zvrjim po netu, i recimo kad sam kod zene da se ne bijem za laptop sa njenim burazom
Tako sam kupio bio i iMac pa sam ga nazalost prodao. Meni je ta sprava neverovatno odgovarala, sjajan ekran, izuzetno tih rad i za moje potrebe je sve odradjivala bash brzo.
Dakle, volim ja i da klokujem i da opcim po neku igru i da se jurim na hwbot-u i sve ali ono shto mi koliko toliko donosi novac i u vecoj meri zadovojstvo je testiranje hw-a i pisanje tekstova za shta je iMac + iPad) meni daleko bolje reshenje od PC + netbuk. Sam znash koliko novca bacam u vetar (tj koliko sam bacao, sad nemam shta )
No, ja sam lepo rekao, to sam samo ja, svako ce da uradi onako kako misli da treba