Milanche92
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 13.11.2019.
- Poruka
- 994
- Rezultat reagovanja
- 686
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 3 3200G
Motherboard:
Asus Strix B450 F-Gaming
RAM:
Adata XPG D41 3000mhz
Display:
Samsung VA
PSU:
Corsair Hx1200i
Pozdrav drugari,kao sto i sami znate ova godina nam donosi mnogo promena,kako na poslovnom tako i na privatnom planu.
Pa shodno tome i neke promene u nasim navikama,elem,vec 7-8 godina u nazad se grejem na struju i ne mogu bas da se pohvalim saldom na kraju meseca niti time da sam se nesto posebno nagrejao.
Ove godine sam resio da investiram nesto novca u jedan klima uredjaj na koji bi mogao da se oslonim i zimi i leti,pogotovo zimi.
I time svoju investiciju na duze staze opravdam kroz racune za struju.
(Epski glup uvod u temu)
Potrebna mi je vasa pomoc i iskustvo sa takvim vrstama uredjaja,posto ja apsolutno iskustva nemam...
Grejem nekih 40ak kvadrata i spreman sam da izdvojim do 45.000 dinara.
Tesla,vox,fox,vivax pa cak i gorenje sam izbacio iz igre.
Svaka preporuka za konkretne modele i koje karakteristike gledati pri kupovini su dobrodosle.
Model koji mi je zapao za oko je ovaj:
Ali svakako cekam i vase savete... Hvala!
Pa shodno tome i neke promene u nasim navikama,elem,vec 7-8 godina u nazad se grejem na struju i ne mogu bas da se pohvalim saldom na kraju meseca niti time da sam se nesto posebno nagrejao.
Ove godine sam resio da investiram nesto novca u jedan klima uredjaj na koji bi mogao da se oslonim i zimi i leti,pogotovo zimi.
I time svoju investiciju na duze staze opravdam kroz racune za struju.
(Epski glup uvod u temu)
Potrebna mi je vasa pomoc i iskustvo sa takvim vrstama uredjaja,posto ja apsolutno iskustva nemam...
Grejem nekih 40ak kvadrata i spreman sam da izdvojim do 45.000 dinara.
Tesla,vox,fox,vivax pa cak i gorenje sam izbacio iz igre.
Svaka preporuka za konkretne modele i koje karakteristike gledati pri kupovini su dobrodosle.
Model koji mi je zapao za oko je ovaj:
HISENSE Klima uređaj inverter New Comfort WiFi 12k - DJ35VE0B
Inverter klime HISENSE Klima uređaj inverter New Comfort WiFi 12k - DJ35VE0B 12000 BTU,Da,R32,A++/A+ (hlađenje/grejanje)
gigatron.rs
Ali svakako cekam i vase savete... Hvala!