Igor02.
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 13.03.2022.
- Poruka
- 15
- Rezultat reagovanja
- 6
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 5600x & NZXT Kraken X53 RGB
Motherboard:
ASUS ROG STRIX B550-F GAMING
RAM:
CORSAIR DDR4 32GB 3600Mhz CL18
VGA & cooler:
Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 6700 XT
Display:
ASUS TUF Gaming VG249Q
HDD:
Samsung 970 EVO Plus 1TB & ADATA XPG Gammix S11 Pro 512GB
Case:
NZXT H710i
PSU:
NZXT C750 Gold
OS & Browser:
Windows 10 64-bit
Pozdrav svima,
Da li se nekome dešavalo, da mu se kako se već zove "Ethernet adapter" na Windowsu disable-ue sam od sebe?
Evo proteklih par dana, uđem u neku igru i samo se čuje onaj zvuk kao kada izbacite USB iz kućišta, i ugasi mi se internet samo na Windowsu znači kod kuće ga imam sve radi, ali na Windowsu ne...I onda moram da restartujem PC pa se vrati i tako sve u krug...
BIOS sam probao da updateujem, međutim ništa..
Drivere za internet takođe, opet ništa..
Razne neke metode sa interneta, YouTub-a isto ništa..
Počinjem da se plašim da nije do mrežnog porta na ploči (da je možda neka greška u proizvodnji iste, otkud znam), pritom je matična nova..
Da li se nekome dešavalo, da mu se kako se već zove "Ethernet adapter" na Windowsu disable-ue sam od sebe?
Evo proteklih par dana, uđem u neku igru i samo se čuje onaj zvuk kao kada izbacite USB iz kućišta, i ugasi mi se internet samo na Windowsu znači kod kuće ga imam sve radi, ali na Windowsu ne...I onda moram da restartujem PC pa se vrati i tako sve u krug...
BIOS sam probao da updateujem, međutim ništa..
Drivere za internet takođe, opet ništa..
Razne neke metode sa interneta, YouTub-a isto ništa..
Počinjem da se plašim da nije do mrežnog porta na ploči (da je možda neka greška u proizvodnji iste, otkud znam), pritom je matična nova..