• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.781
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


Na ovogodišnjem internacionalnom sajmu potrošačke elektronike, CES 2015, koji je održan u Las Vegasu, od 06. do 09. januara, posetiocima se obratio i Brian Krzanich, izvršni direktor kompanije Intel.

On je govorio o Intel Curie modulu, o novim načinima primene Intel RealSense kamera u robotima, letećim multikopterskim dronovima i angažujućem 3D iskustvu, kao i o novoj inicijativi veće diverzifikacije, što uključuje i investiranje 300 miliona dolara kako bi se ohrabrila diverzifikacija u kompaniji Intel, ali i čitavoj IT industriji.

Takođe, on je najavio saradnju sa kompanijom Oakley, proizvođačem optičke opreme, saradnju na polju 3D štampe sa kompanijom HP, a izdvojio je i True Key, novu kros-platformsku aplikaciju koju je pripremilo Intel Security odeljenje, a koja koristi lične karakteristike kao što su lice, uređaj ili otisak prsta kako bi se proces logovanja učinio jednostavnijim i bezbednijim.


Opširnije...
 

Никола

Shop manager
Učlanjen(a)
05.09.2011.
Poruka
848
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Могле би и неке вести о новим телефонима и таблетима. И пак ј ето најјактуелинје
 
Vrh