• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

instalacija drajvera

Gamesto

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
20.05.2015.
Poruka
32
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pozdrav svima uradio sam cistu instalaciju win 8.1 na laptop dell inspiron 1750 I instalirao sam sve drivere(Valjda) nisam siguran i nemogu da promenim rezoluciju na native resolution od monitora vec mi je slika razvucena .Siguran sam da sam negde pogresio prilikom instalacije drajvera pa sam odlucio da sutra opet instaliram windows i da mi vi date linkove od svih drajvera kako bi ih instalirao dobro ovaj put.Hvala na pomoci unapred.

Poslednja izmena:

Gamesto

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
20.05.2015.
Poruka
32
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Ako bi mi neko dao sve drajvere koje moram da instaliram mnogo bi mi pomogao.....

imanja010

PCAXE Member
Učlanjen(a)
05.04.2015.
Poruka
188
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
Ako bi mi neko dao sve drajvere koje moram da instaliram mnogo bi mi pomogao.....
Za tvoj laptop ne postoji oficijalni drajveri na dell sajtu, što znači da moraš da skidaš drajvere koji ti fale sa drugih sajtova.
Za početak zašto Win 8.1?
Za kraj koju grafiku imaš na laptopu? Da li je AMD i koji ili integrisani Intel, pošto se taj model laptopa proizvodi i u jednoj i u drugoj varijanti?

Gamesto

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
20.05.2015.
Poruka
32
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Win 8.1 zato sto imam instalaciju od samo tog win na usb.
ima ati radeon hd 4300 series grafiku.

Mozes li mi dati linkove od najbitnijih drivera a za ostale cu se snaci kolko tolko...

Poslednja izmena od urednika:

ilbb

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
07.06.2013.
Poruka
2.251
Rezultat reagovanja
278
Moja konfiguracija
http://support.amd.com/en-us/download
Manually Select Your Driver
Step1: Notebook graphics
Step2: Radeon HD Series
Step3: Mobility Radeon HD 4xxx Series
Step4: Izaberi OS u zavisnosti da li je 32 ili 64 bitni
I to je to.

Windows 8 inače ima najbitnije drajvere i sam će ih skinuti samo ga nakači na internet kad instaliraš:)

imanja010

PCAXE Member
Učlanjen(a)
05.04.2015.
Poruka
188
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
http://support.amd.com/en-us/download
Manually Select Your Driver
Step1: Notebook graphics
Step2: Radeon HD Series
Step3: Mobility Radeon HD 4xxx Series
Step4: Izaberi OS u zavisnosti da li je 32 ili 64 bitni
I to je to.

Windows 8 inače ima najbitnije drajvere i sam će ih skinuti samo ga nakači na internet kad instaliraš:)
Slažem se sa svim, ako zaglaviš piši dalje...

Gamesto

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
20.05.2015.
Poruka
32
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Uspeo sam da instaliram.Hvala na pomoci da li postoji nacin da proverim da li sam instalirao sve drivere?

ilbb

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
07.06.2013.
Poruka
2.251
Rezultat reagovanja
278
Moja konfiguracija
Idi u Device Manager i da li prikaže naki uzvičnik, pa možeš za takve probati ovo.

Skini DriverPack Online, klikni na Manual Installation, i izlistiće ti(samo pazi ako klikneš Install All, instaliraće i neke nepotrebne programe, a zna da instalira i neki nepotreban drajver)

Vrh