Bruce Wayne
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 03.05.2016.
- Poruka
- 6
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pozdrav,upravo sam juce sastavio konfiguraciju,instalirao windovs 8.1 uradio sve update (bios,cipset,drajver za graficku poslednji...itd)
CPU:I5 6600k
MOBO:Gigabyte z270x Ultra Gaming
GPU:R9 290 asus refference
RAM:16GB DDR4 2400mhz KINGSTON hyper x fury 1pcs
PSU:850w modular
kuler za cpu:Coolermaster hyper 103 led
Assassins creed unity izbaci:AC:UNITY has stoped working" nema neko odredjeno mjesto gdje izbacuje,ali to vecinom bude nakon ili prije cutscena,dok ako lik npr stoji u jedno mjesto moze koliko god hocu,nece biti kresa ili nesto,i onda samo odjednom slika se zamrzne 2-3sekunde i izbaci AC:U has stoped working,ali zvuk igrice i dalje ide,ne restartuje se kompjuter ili bilo sta samo dodje do desktopa.
Batman izbacuje error: "rendering rendering thread exception fatal error ..build july 2012.....",takodje zvuk igre nastavi da radi,isto kao i acu nema neko odredjeno mjesto gdje kresuje neko onako nasumicno
Probao sam i novije i starije drajvere,onda sam instalirao clean install zadnjih drajvera,ali nista ne pomaze,gpu se normalno ponasa,stavljao sam joj kuler na 80% da radi,ali opet se isto desava
E Sad ono sto je cudno je sto Furmark radi normalno na 100% opterecenja gpu-a 5min niti sta izbacuje,niti ima bilo kakve artifakte ili nesto.
Molim vas pomazite
HVALA UNAPRED
CPU:I5 6600k
MOBO:Gigabyte z270x Ultra Gaming
GPU:R9 290 asus refference
RAM:16GB DDR4 2400mhz KINGSTON hyper x fury 1pcs
PSU:850w modular
kuler za cpu:Coolermaster hyper 103 led
Assassins creed unity izbaci:AC:UNITY has stoped working" nema neko odredjeno mjesto gdje izbacuje,ali to vecinom bude nakon ili prije cutscena,dok ako lik npr stoji u jedno mjesto moze koliko god hocu,nece biti kresa ili nesto,i onda samo odjednom slika se zamrzne 2-3sekunde i izbaci AC:U has stoped working,ali zvuk igrice i dalje ide,ne restartuje se kompjuter ili bilo sta samo dodje do desktopa.
Batman izbacuje error: "rendering rendering thread exception fatal error ..build july 2012.....",takodje zvuk igre nastavi da radi,isto kao i acu nema neko odredjeno mjesto gdje kresuje neko onako nasumicno
Probao sam i novije i starije drajvere,onda sam instalirao clean install zadnjih drajvera,ali nista ne pomaze,gpu se normalno ponasa,stavljao sam joj kuler na 80% da radi,ali opet se isto desava
E Sad ono sto je cudno je sto Furmark radi normalno na 100% opterecenja gpu-a 5min niti sta izbacuje,niti ima bilo kakve artifakte ili nesto.
Molim vas pomazite
HVALA UNAPRED
Poslednja izmena od urednika:

robao sam sve drivere.sisteme,sve zivo.Zadnje sto sam uocio,nakon menjana termalne paste gpu radi na stvarno mnogo nizim temperaturama nego prije(idle 39-43stepeni/100% load 93 stepena) ono sto je zanimljivo je to da graficka prolazi heaven benchmark ko od sale vise puta,dok igrice sve kresuju(pes 2016-17,hitman,ac unity itd,itd),kolio sam shvatio ovo se cesto desava,na amd kartama zbog drajvera ovog zadnjeg koji se "ureze" i to stvara problem na pojedine kartice,cisto preporuka iz srca kako stvari stoje,izdvojite tih 10-30e vise i kupite pravu Nvidia karticu,jer sebe cuvate zivaca,a i kompjuter i troubleshooting i zezancije,cak i ako uzimate amd nikako referentne,em sto im drajveri sheru em sto im nista nije kako treba,tako da se nadam da ce ovaj kod kog sam kupio biti dobre volje da mi zameni za bilo koju nvidia karticu ove klase ili neku noviju amd(mada se ovi problemi desavaju na svim amd karticama)
) pa prvo uninstaliras drajvere ovako iz racunara pa pokrenes DDU sa run as administrator pa odes u safe mode pa onda ti taj program sve repove obrise pa onda nove drajvere lepo instaliras. A pre nego sto instaliras nove drajvere a stare obrises... skines sa neta drajvere i iskljucis net a onda kada se vratis iz safe moda sa ccleaner obrises registry vise puta dogod ti ne kaze da nije nasao ni jedan problem e tek tada instaliras drajvere.