fora je recimo od 100% vremena igranja 10% radi smooth i dok tih 10% rade smooth oseti se neverovatno poboljsanje u osecaju same igrice zato kazem da nije do mene i jedno pitanje iz nekog razloga mi igrica radi bar duplo lepse kada imam upaljen afterburner i rtss jos na sve to snimam sa geforce experience kako je to moguce lol?Ja ne vidim ništa čudno ovde, dobro GPU usage jeste mali, al' s obzirom da je VSYNC uljučen normalno je, uradi par benchmark testova uporedi svoje rezultate sa drugim sličnim konf. ako je sve ok onda je problem tebe a ne kompa, uostalom uzmi monitor sa više Hz, postoje sada modeli i sa 500hz za "pro" gejmere.
ja aoc 24g2u lik kod koga sam prvo probao ima neki samsung 165hz a ovaj drugi isto aoc samo 165hzkoje monitore imate?
ti i drugari?
vec sam obarao sistem, inace sto se tice rtssa i afterburnera iz nekog razloga dok ta dva rade u pozadini igrica mi radi bar duplo bolje ne znam kako je to moguce ali dobroA da ti reinstaliraš sistem za početak? I još jedan savjet, što se tiče comp. naslova sva podešavanja za limit fps-a na off obavezno, (vsync, gsync, freesync) možeš jedno limitirati u RTSS-u ili u samoj igri, ako npr. imaš monitor od 144hz limiraj na duplo (cca 300fps), da se izbjegne moguće cijepanje slike, ali čisto sumnjam da će ga biti(jedino kada fps ide niže od osvježenja monitora)
Ne limitiraj fps, i ne čačkaj drajvere nema tu nikakve magije, takodje ti ni Afterburner ne treba, možeš ostavit samo RTSS, nvidia ima svoj OSD koji ima sve što je potrebno. Manje tih programa i "optimizacija" imat ćeš bolje gaming iskustvo.vec sam obarao sistem, inace sto se tice rtssa i afterburnera iz nekog razloga dok ta dva rade u pozadini igrica mi radi bar duplo bolje ne znam kako je to moguce ali dobro
vazi snimicu posle, jedno pitanje za SVE nisam napomenuo da imam bas budget napajanje LC600 H12 600w da li mozda to u nekom slucaju moze napraviti problem?Ajde plz upali ovako frametime u monitoring da bude u text i graph, pa snimi.
Pogledajte prilog 52257
3060 12GB 5800x3d b550 aorus elite v2 2x8gb 3200mhz fury beastMa, gde problem, matori, to napajanje jednostavno voli taj procesor i tu grafičku kartu, a lepo čuči u tom kućištu i čeka svoju priliku.
EDIT (00:46): što ne napišeš celu konfiguraciju koju imaš?
lc power 600h-12 (nema 600 w), ms aquarius...3060 12GB 5800x3d b550 aorus elite v2 2x8gb 3200mhz fury beast
Nema. Izgura do 460 w. 600 w je oznaka koju su im Nemci rekli da stave, Nemci vole okrugle brojeve.sta nema 600w?
ahahah daj ne zezaj auuu, daj neku preporuku do 650w budgetNema. Izgura do 460 w. 600 w je oznaka koju su im Nemci rekli da stave, Nemci vole okrugle brojeve.
Ajde plz upali ovako frametime u monitoring da bude u text i graph, pa snimi.
Pogledajte prilog 52257
??? Bukvalno mi je rekao lik da zakljucam fps u RTSSSad vec mislim da se sprdas, ljudi ti kazu da otkljucas fps, ti opet za zakljucanim fps-om, igra ti radi lose zato zto ti je 1% low 60 fpsa a 0.1% 30.