Miskonius
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 30.12.2012.
- Poruka
- 302
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
Ima QTE u igri ali nisu preterali sa njime.Nije li tomb raider samo serija QTE?!
Ne, nego vozila se ponasaju veoma cudno i previse arkadno. U stvari, ne znam ni da li je to pravi izraz. GTA4 mehanika vozila je bila sasvim dobra. A jos jedna stvar koja me zivcira u SDogs, je kamera koja luduje cim mrdnem misa. Jel' uopste postoji neki nacin da se to koriguje uopste?kako mislis? Svi voze levom trakom?Nije ti zabavno da izvadis gun i dizes u vazduh pola honkonga dok vozis?
ili ti pak nije interesatno da maznes neki drugi auto ispred sebe, upucas onaj iza sebe i tako blokiras muriju dok te vija?
Salu na stranu, ne vidim da je bilo sta drugacije negoo u drugim igrama ovog tipa, osim sto ima dodatih elementa. Preporucujem da se izmeni keybind za preskakanje u drugo vozilo jer se secam da je default binding jako nezgrapan jer je tesko upravljati vozilom i drzati to dugme, mislim da bese Q ili tako nesto...
elem, trenutno igram ovo:
http://www.rockpapershotgun.com/2012/12/21/wot-i-think-drox-operative/#more-136275
Veoma zarazno.
Nisam rekao kakva je igra vec da je fizika vozila ocigledno krs sto se lako primetinemoj ni da ga pocinjes ako ti je toliko bitna stavka. SDogs moze da se predje peske i taksijem. Vozila bukvalno sluze da se stigne od tacke A do tacke B. To ko kad bi sad odigrao Sdogs i rekao da neces da igras GTA jer je lik suntav i ne ume da se bije vec su mu potezi izvestaceni i ima ih dva...m'sim...
A i dobro da si preko YT videa doneo zakljucak da neces da igras igru zbog fizike vozila. Znaci, nisi ni probao, a znas kakva je igra.90% igre je zapravo van vozila, uopste nije bitno toliko...
Upravo obrnuta SDogs^ Taj rad. Iskreno, Vespa je najfunkcionalnije prevozno sredstvo u SDogsNema nikakvu fiziku, ne ide prebrzo i skrece kako oces
Meni se cini da su namerno to uradili sa automobilima i motorima jer kad sednes u gliser ili brod fizika je skroz okej, ocu reci prilicno realna. Posto znam da upravljam plovnim vozilima bas me je iznenadilo kolko su obratili paznju na inerciju, masu i sl. Toliko je "lako" pristati uz dok da su cak ubacili i dugme da ne moras da se cimas
![]()