Miskonius
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 30.12.2012.
- Poruka
- 302
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
Ima QTE u igri ali nisu preterali sa njime.Nije li tomb raider samo serija QTE?!
Ne, nego vozila se ponasaju veoma cudno i previse arkadno. U stvari, ne znam ni da li je to pravi izraz. GTA4 mehanika vozila je bila sasvim dobra. A jos jedna stvar koja me zivcira u SDogs, je kamera koja luduje cim mrdnem misa. Jel' uopste postoji neki nacin da se to koriguje uopste?kako mislis? Svi voze levom trakom? Nije ti zabavno da izvadis gun i dizes u vazduh pola honkonga dok vozis? ili ti pak nije interesatno da maznes neki drugi auto ispred sebe, upucas onaj iza sebe i tako blokiras muriju dok te vija? Salu na stranu, ne vidim da je bilo sta drugacije negoo u drugim igrama ovog tipa, osim sto ima dodatih elementa. Preporucujem da se izmeni keybind za preskakanje u drugo vozilo jer se secam da je default binding jako nezgrapan jer je tesko upravljati vozilom i drzati to dugme, mislim da bese Q ili tako nesto...
elem, trenutno igram ovo:
http://www.rockpapershotgun.com/2012/12/21/wot-i-think-drox-operative/#more-136275
Veoma zarazno.
Nisam rekao kakva je igra vec da je fizika vozila ocigledno krs sto se lako primeti A igra verujem da je odlicna samo nemam vremena i strpljenja za ozbiljno igranje sad..nemoj ni da ga pocinjes ako ti je toliko bitna stavka. SDogs moze da se predje peske i taksijem. Vozila bukvalno sluze da se stigne od tacke A do tacke B. To ko kad bi sad odigrao Sdogs i rekao da neces da igras GTA jer je lik suntav i ne ume da se bije vec su mu potezi izvestaceni i ima ih dva...m'sim...
A i dobro da si preko YT videa doneo zakljucak da neces da igras igru zbog fizike vozila. Znaci, nisi ni probao, a znas kakva je igra. 90% igre je zapravo van vozila, uopste nije bitno toliko...
Upravo obrnuta SDogs^ Taj rad. Iskreno, Vespa je najfunkcionalnije prevozno sredstvo u SDogs Nema nikakvu fiziku, ne ide prebrzo i skrece kako oces Meni se cini da su namerno to uradili sa automobilima i motorima jer kad sednes u gliser ili brod fizika je skroz okej, ocu reci prilicno realna. Posto znam da upravljam plovnim vozilima bas me je iznenadilo kolko su obratili paznju na inerciju, masu i sl. Toliko je "lako" pristati uz dok da su cak ubacili i dugme da ne moras da se cimas