M
Misko78
Guest
Ima par juzera koji čije me izlaganje tera na bljuvanje. Da li postoji način pored ignore liste da sakrijem ama baš sve što pišu. Da se ne vidi quote njihovih odgovora, da su okačili novu temu i sl.
Slazem se...Cak i tad ces videti da je taj neko postovao samo neces videti sta je postovao i odmah manje glavobolje(ovo ti pricam iz praxe posto ja ignore koristim vec duze vreme upravo ovde)Ignore lista je jedino rešenje...
Gubi se kontinuitet to stoji,ali veruj mi Oki, u takvim slucajevima ti nije bitno da nastavis kontinuitet doticne osobe,vec pogledas par postova iznad i nastavis od osoba kod kojih je stalo pre nego sto se osoba "xxxxxxxxxxxxx" ukljucio u raspravuU tom slucaju bi mogao da se izgubi kontinuitet misli i samim time ako bi se odredjena ignore osoba quote-ovala, opet bi bilo vidljivo sta se pise.
hm, po ovome ispada da je ovaj forum 'zatrovan' prakticno od samog osinivanja :smrc:Slazem se...Cak i tad ces videti da je taj neko postovao samo neces videti sta je postovao i odmah manje glavobolje(ovo ti pricam iz praxe posto ja ignore koristim vec duze vreme upravo ovde)
Nije bash tako, ali je neminovno da imash ljude koje ne zelish da slushash/citash ... Nazalost je tako...hm, po ovome ispada da je ovaj forum 'zatrovan' prakticno od samog osinivanja :smrc:
voleo bi da nisam u pravu, isto kao i da nisam na listi za ignore...
svako dobro
Ih zatrovan Nije zatrovan vec se neki ljudi jednostavno ne kapiraju i onda je bolje da ne ulaze u konflikt... Meni recimo nichiji postovi ne smetaju toliko da se sad neshto tangiram i da stavljam ljude na ignore listu.hm, po ovome ispada da je ovaj forum 'zatrovan' prakticno od samog osinivanja :smrc:
svako dobro
Postoji, mislim da je u pitanju skripta za GreaseMonkey addon.Čini mi se da sam na bench-u čitao da postoji neka skripta ili add-ons za FireFox koja rešava ovaj problem. Bench nije trenutno u funkciji pa ne mogu da nađem temu.
U potpunosti se slazem. Bude da me neko izbaci iz takta, al sve je to kratkog daha, a posle ne obracam paznju na dotichnu osobu/e i gotovoja nikad nisam koristio ignore ni na jednom forumu
nekad se u momentu iznerviram, ali brzo prodje, razmislim sta se bre nerviram oko ovih virtuelnih stvari. tako da nema osobe na nasim (i stranim) forumima koju ne zelim ocima da vidim (ignore)
Kao sto ti je neko vec rekao forum nije zatrovan daleko od toga, cak moje licno misljenje je da je ovaj forum najopusteniji i upravo sa minimalnim brojem "zatrovanih"...E sad,upravo zbog tog minimalnog broja mora da radi Ignore lista , iz prostog razloga sto veruj mi da je bolje da ga lepo stavis na ignore i da sa uzivanjem citas forum i zezas se sa gotivcima,nego da te ta neka osoba dovede do ludila i da krenes da trujes i sebe i okolinu(ja nazalost nisam od onih koji mogu nesto da progutaju i precute pogotovu ako je upitanju teska glupost,mozda mi je to mana,al takav sam) , e da sebe i druge ne bi dovodio u tu situaciju,zato je tu Ignorehm, po ovome ispada da je ovaj forum 'zatrovan' prakticno od samog osinivanja :smrc:
svako dobro
Kao sto ti je neko vec rekao forum nije zatrovan daleko od toga, cak moje licno misljenje je da je ovaj forum najopusteniji i upravo sa minimalnim brojem "zatrovanih"...E sad,upravo zbog tog minimalnog broja mora da radi Ignore lista , iz prostog razloga sto veruj mi da je bolje da ga lepo stavis na ignore i da sa uzivanjem citas forum i zezas se sa gotivcima,nego da te ta neka osoba dovede do ludila i da krenes da trujes i sebe i okolinu(ja nazalost nisam od onih koji mogu nesto da progutaju i precute pogotovu ako je upitanju teska glupost,mozda mi je to mana,al takav sam) , e da sebe i druge ne bi dovodio u tu situaciju,zato je tu Ignore
P.s. Ocigledno nisi ti na Ignoru cim sam ti odgovorio