zasto naglasavas 3.0 reviziju? jel drasticno bolja od 1.0?AKo je u pitanju gaming i saamo gaming , razlika izmedju Intela i AMD-a gotovo ne postoji, tako da bi bilo bacanje para sve iznad fx8320 i neke UD3 3.0 ploce odnosno UD5 3.0. A na razlicu u ceni procesora i ploce uzme se krsteno napajanje i jaca grafika.
Za oc fx-a nema bolje ploce od ud5 i sajberke, mislim da je doktor za ploce drfedja pisao na tu temu.Tako ja razmišljam, prosto ne mogu da zamislim da moju crosshair IV zamenim bilo kojom osim V
Mada teško da ću ići na AMD, ali ko zna šta će biti za godinu dana kad ja odlučim da menjam ovo moje...
Nemam neku okvirnu sumu, gledam da ustedim.. Naskuplje bih isao do i5 4670k i neku pristojnu plocu koja ce da dozvoli klok do 4.5. Da znam da cu moci da igram igre bez problema sa AMD, kupio bih FX i kvalitetnu plocu i nebi ni trepnuo Raspitujem se po netu, gledam poredjenja na youtube, negde je i5 bolji, negde fx8350 a negde su isti/slicni.. Jos uvek sam nesiguranBlack Ops nije zahtevna igra...
Kazi ti nama koliki ti je budzet sve ukupno? Imas neku okvirnu sumu ili gledas da ustedis ili bi se ipak mogao ispruziti za jos malo...?
Ovako se oduzi tema u nedogleda i raspravlja se o nekim levim stvarima...
Hoces dobru plocu? Nije problem, ali to kosta... Fora je sto je razlika u ceni izmedju ta dva procesora poprilicno velika. Msm da ne bi trebao da gledas FX 8350 vec samo FX 8320.
Razlika izmedju toga koliko kosta FX 8320 i 4670K je skoro 70 evra sto nikako nije zanemarljivo, tih 70 evra te kod intela moze odvesti od solidne do vrhunske ploce. Sto se tice AMD sve preko Sejbera i UD5 je teski overkil.