hsv.stoned
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 13.04.2011.
- Poruka
- 1.478
- Rezultat reagovanja
- 15
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD RYZEN 7 2700/LC-CC-120
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200MHz (CL16)
VGA & cooler:
Sapphire RX 580 Pulse 8GB
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Kingston A2000 M.2 NVMe 500GB, Toshiba P300 3TB, WD Black 750GB, 2 x WD Blue 10EALX 1TB
Sound:
FiiO K5 Pro + Fostex TR-90/Sennheiser HD650/AKG K240 Sextett/PreSonus HD7/ATH-CKX9/SFR DT6 | 2.1 50W
Case:
Cooler Master Mystique 632s Black & Silver
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Asus ROG Chakram wireless + Asus ROG Strix Scope RX, Logitech MK320 wireless
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Windows 10 Pro || Mozilla Waterfox
Other:
Sony Xperia™ XZ2
Pa ne kapiras sta sam hteo da kazem, vidi se da si amd fan [uz duznu postovanje sto se razumes u sve te tripove, citao sam tvoje postove]
A dok je teskih fanboy-eva nikada necemo moci da dobijemo realne informacije.
Odmah iz prve recenice se vidi.
Lepo sam rekao da ako je jedan pII 965 na 3,6Ghz dovoljan za pristojno igranje svih danasnjih naslova ljudi iz ove sobe nemaju razloga da prze ove sb i rizikuju da syebu nesto kada za to nema potrebe, a ko se bavi ludackom video obradom i zeza u ps npr ne moze da me ubedi da jedan i7 2600k na 4Ghz nije dovoljan
A i5 2500k je ocigledno best buy u toj klasi, i za one koji hoce da se obezbede na duze staze jer ce ovaj cpu bolje raditi sa sledecim generacijama grafickih nego pII 965.
U svakom slucaju za nas kupce je bolje da se amd i intel kolju jer ce i cene biti povoljnije, ja sam imao 2 amd cpu i sada evo ovaj intel i uvek jurim best buy a to sto ce bulldozer izgleda biti slabiji nego sto se ocekuje nikako ne valja.
A dok je teskih fanboy-eva nikada necemo moci da dobijemo realne informacije.
Odmah iz prve recenice se vidi.
Lepo sam rekao da ako je jedan pII 965 na 3,6Ghz dovoljan za pristojno igranje svih danasnjih naslova ljudi iz ove sobe nemaju razloga da prze ove sb i rizikuju da syebu nesto kada za to nema potrebe, a ko se bavi ludackom video obradom i zeza u ps npr ne moze da me ubedi da jedan i7 2600k na 4Ghz nije dovoljan
A i5 2500k je ocigledno best buy u toj klasi, i za one koji hoce da se obezbede na duze staze jer ce ovaj cpu bolje raditi sa sledecim generacijama grafickih nego pII 965.
U svakom slucaju za nas kupce je bolje da se amd i intel kolju jer ce i cene biti povoljnije, ja sam imao 2 amd cpu i sada evo ovaj intel i uvek jurim best buy a to sto ce bulldozer izgleda biti slabiji nego sto se ocekuje nikako ne valja.
Poslednja izmena: