Nedjo
AMD
- Učlanjen(a)
- 30.04.2009.
- Poruka
- 175
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
chew* je napisao(la):Fugger your bringing tears to my eyes, nice to see you playing with AMD and if my car gets snowed in tommorow in spring/almost summer I know why
S nesetrpljenje iscekujem rezultateHa ha ha ha ha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A mene su se neki specialci smijali pre par meseca zato sto sam presao na AMD
.......
***iga jedan je cica !!!!
A videcete vec veceras zasto
Veceras 5 potova ispod LN2 full AMD Power machine .......
2 x 4870X2 + Phenom II 955 + 790FX specialno dedicated to Nedjo .......
jedino sto nije od AMD su ova dva Silverstone napajanja po 1KW .....
Dragon platforma u potpunom smislu, a?Veceras 5 potova ispod LN2 full AMD Power machine .......
'ocu full report, pa da te povezem sa ljudima u AMD-u nebi li tvojim naporima da li novu dimenziju!Ha ha ha ha ha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A mene su se neki specialci smijali pre par meseca zato sto sam presao na AMD
.......
***iga jedan je cica !!!!
A videcete vec veceras zasto
Veceras 5 potova ispod LN2 full AMD Power machine .......
jedino sto nije od AMD su ova dva Silverstone napajanja po 1KW .....
Kad poteras ta 2kw jel treperi sijalica, ko kad varis nesto ?jedino sto nije od AMD su ova dva Silverstone napajanja po 1KW
Svaka chast!'ocu full report, pa da te povezem sa ljudima u AMD-u nebi li tvojim naporima da li novu dimenziju!
+1 )Svaka chast!
AMD uvek ima prijatna iznanadjenja, svaka chast za politiku kompanije'ocu full report, pa da te povezem sa ljudima u AMD-u nebi li tvojim naporima da li novu dimenziju!
Pazi manje vishe svaka IT kompanija se trudi da pametnim korisnicima izadje u susretAMD uvek ima prijatna iznanadjenja, svaka chast za politiku kompanije
Ako Monti nadje vremena i odradi sta je panirao, ja obecavam da ce se o tome i o PC Axeu cuti u samim vrhovima AMD-a!Pazi manje vishe svaka IT kompanija se trudi da pametnim korisnicima izadje u susret
Ali mislim da je ovde presudan faktor zvani Nedjo, ako on glaveshinama AMD objasni zashto monteboy-a treba pogurati, onda nema greshke
A ne sumnjam da ce im monte vratiti desetostruko!
U svaki entuzijazam koji obecava treba uloziti sredstva
Da Taj gas je uvek dobro doshao!Ako Monti nadje vremena i odradi sta je panirao, ja obecavam da ce se o tome i o PC Axeu cuti u samim vrhovima AMD-a!
P.S
Ova nedelja ce doneti mnogo lepih uzbudjenja kada je rec o overklokovanju AMD platforme... dodajemo gas (He)
Monti je u prvom pokusaju CFX potonuoAko Monti nadje vremena i odradi sta je panirao, ja obecavam da ce se o tome i o PC Axeu cuti u samim vrhovima AMD-a!
P.S
Ova nedelja ce doneti mnogo lepih uzbudjenja kada je rec o overklokovanju AMD platforme... dodajemo gas (He)
Vraticu se nazad preko Srbije. Bicu koji dan u blizini Cacka ..... oko 17.6Monte jel to znaci da ces dolaziti u srbiju za odmor ili barem prolaziti ?
olympia ali stara verzija (ne ova novija sa oznakom -E ona je losija)zeus ili olympia?