Deli_Belly
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 14.05.2019.
- Poruka
- 9
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pozdrav, dvoumim se izmedju Logitech G432 i HyperX Cloud II, sta vi mislite da je bolje? Logitech G432 sam prvo zeleo da uzmem ali kad sam video da su u slicnom price range-u sa Cloud II, onda sam poceo da se dvoumim, kamo srece da nisam video do sad bih vec imao G432... Mada je G432 jeftiniji za 10e.
Vise mi se svidja G432 zbog svog dizajna i mikrofon mi zvuci lepse. Komfort i sound quality ne znam ali ono sta znam jeste to da svi kazu da Logitech ima najbolji sound quality od svih na marketu a komfort zna se, HyperX.
Ako neko koristi neke od ovih slusalica nek da svoje misljenje. Narocito me interesuje 7.1 surround sound od oba modela.
//edit: Ne preporucujte mi druge modele a pogotovo ne Razer, jer Razer je g**no.
Vise mi se svidja G432 zbog svog dizajna i mikrofon mi zvuci lepse. Komfort i sound quality ne znam ali ono sta znam jeste to da svi kazu da Logitech ima najbolji sound quality od svih na marketu a komfort zna se, HyperX.
Ako neko koristi neke od ovih slusalica nek da svoje misljenje. Narocito me interesuje 7.1 surround sound od oba modela.
//edit: Ne preporucujte mi druge modele a pogotovo ne Razer, jer Razer je g**no.