• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

HyperX Savage i Predator DDR4 kompleti velikog kapaciteta

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.781
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


Osim ultra-brzog Savage USB fleša HyperX je predstavio i komplete DDR4 memorija velikog kapaciteta i "visokih" performansi. HyperX Savage i HyperX Predator su linije proizvoda namenjene entuzijastima i gejmerima koji zahtevaju velike brzine i agresivne tajminge.

HyperX Savage DDR4 je sada dostupan kao paket od 128GB koji radi na frekvenciji od 2666MHz i sastoji se od osam modula od po 16GB RAM-a. On se pridružuje ranije objavljenoj porodici Savage DDR4 memorija koje rade na frekvencijama od 2133MHz do 3000MHz, a dolaze sa različitim pojedinačnim modulima i paketima kapaciteta od 4GB do 64GB. Integrisani XMP profili optimizovani su za Intel Core i5 i i7 procesore, kao i za Intel 100 seriju i X99 čipsete, što korisnicima omogućava brz overklok jednostavnim biranjem memorijskog profila, bez potrebe za dodatnim podešavanjem u BIOS-u.

Opširnije...
 
Vrh