Jel stvarno ima potrebe da ti neko odgovara na ovo?! A aplikacije u pozadini mozes ubiti raznim programima tipa advanced taskiller pro itd mada ne vidim poentu togaa koji je bolji stock ovaj klasican sa huawei ics ili ics telekom srbija?

stavio sam power toggles, vrtio radio iz 2.3.6 i tastaturu koja mi se tamo svidela mnogo a na ovom je ruzna
razmishljam i galeriju i cameru mislim da je bolja stara mozes tamo lakshe ekspoziciju da namestish i dalje mislim bolju sliku...chak svaku aplikaciju mogu da vratim sa 2.3.6 jer nism formatirao karticu 8 gb je pa je sve ostalo na njojsuper ti je poredjenje bb i drndroid, ko radio i TV...E ja imam bb to je posao nema roota vise lagova bagova fles koji os za tren oka I teraj
Sent from my BlackBerry 9360 using Tapatalk

Lol, cool story bro :p^^
sta se lozis ja sam koristio jos od ranije jes nije bio android bili su Qtek i Imate htc nije ni postojao....okljcavao i flesovao ...tako da ....![]()
da da neko neshto koristo za ovo... bio sam i na jednom josh nashem forumu, ali tamo kada postavish pitanje,kao shto sam ja pochetnik,pochnu da se podsmevaju, i kao da su popili svu pamet sveta, posebno moderatori i admini... dzelati
jbg ima nas koji tek nekih 15-tak dana koristimo android i name neki izrazi su strani..jbg i vi niste sve odjednom nauchili 
Pogledaj modaco forum i g300 sekciju, tamo ces naci sve sto te zanima.