Imam RX570 4GB, zanima me koje jacine napajanje mi treba za ovu graficku. Imam 550W lc power ali nije dovoljno ovo napajanje, upali se sve na ploci cak i vrafika zavrdi kulere ali nema slike i tastatura i mis ne svetle.
Sve je povegano kako treba sve se normalno cuje da radi kao sto sam napisao i kuleri na gradi se okrecu. Dobio sam grafiku od ortaka kaze da mu je radila dok nije kupio neku drugu a tu nije ni koristio bila je u kutiji.Iako napajanje nije neko trebalo bi da pokrene bar pc,iako po spec moze da gura rx 570.
Moguće da je nešto drugo.
Da li je karta ispravna,testirana?
Povezao pcie kablić?
Proveri sve konentore,ramove,grafiku da je sve leglo lepo.
U zurbi sam pa isto tako i pisem. Jer sam i preko fona jurim deloveAko proveravaš kao što pišeš reči verovatno je do toga.
Ponovo sve raskači i poveži,ne bi bilo loše i van kućišta.
Ajde okači koju fotku da vidimo kako to sve izgleda.
Sve sam pokusao pa cak i ram da promenim po slotoviam ali nista. Jednostavno nece da da sliku. Probao sam to sve na statom kompu koj je ddr3 sa tom grafom isti problem. A kada stavim staru grafiku (1gb) radi sve normalnoSta kaze ram u 2 slot?
Izhebao te drug sa pricom da rx 570 nova ispravna nije radila stajala u kutiji bla bla bla...To ovako izgleda znaci sve sam lepo povezao tu je nestala ta misterija. Stara grafika normalno radi