HP 17-x116dx,i5 7200u, 8gb DDR4 2400mhz,1Tb HDD,HD620 1Gb DDR4, 17,3" to je neki maksimum za taj iznos sto mozes u radnjama uzeti a na kp i slicnim mjestima moze to i malo bolje .sretnoSta bi ti uzeo da imas nekih 60k?
Pogledala sam sve moguce modele i sve mi je pomesano..
Ma, ja ne preporučujem ništa, ja mogu eventualno da istaknem za i protiv.Sta bi ti uzeo da imas nekih 60k?
Pogledala sam sve moguce modele i sve mi je pomesano..
Bravo, Dremchica, nažalost o tome sam pisao.DELL Inspiron 3576 (FHD Intel Core i5-8250U, 8GB, 256 SSD, AMD Radeon 520 2GB)
Kompromis
A koja je fora sa Lenovo lap topovima, nalazim da su jeftiniji a da imaju bolju specifikaciju od asusa,della...?!
Ma, naravno, nov, o tome i pričamo. Ne znam zašto se uopšte hvalim svojim polovnim računarom?Sad kad sam naisla na ovaj Dell svi drugi padaju u vodu...
Morala bih da ponovo trazim te Lenovo pa da ti kazem gde sam videla.. ali da, sad vidim da lenovo ima 24 meseca garanciju,a dell 5 godina
A i ja sam razmisljala o polovnim, ali ne rizikuje mi se bas, pogotovo sto nisam neki strucnjak.
Ovo ce mi biti prvi licni racunar , i ne bih da omasim
Odgovorio sam u prethodnoj poruci.E i mene zanima, nikako da nadjem sta im znaci to
I ja sam čitao za razna loša iskustva. Međutim, moj drugar je nosio svoj laptop kod njih, 5 godina je imao garanciju dok je radio redovan godišnji servis (čišćenje hladnjaka, pretpostavljam). Do duše - on je taj servis svaki put plaćao 10 €, ali je to korektno i mislim da se može nazvati nekom doplatom za produženu garanciju.samo sto je nepo bas "hvaljen" kod nas... mada su verovatno ok kad im odneses ispravan komp...