TestW
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 03.06.2018.
- Poruka
- 203
- Rezultat reagovanja
- 80
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i5-9400f
Motherboard:
ASRock H310M-HDV
RAM:
DDR4 2x8GB 2400MHz Patriot Signature PSD48G240081
VGA & cooler:
GeForce RTX™ 3060 Ti GAMING OC PRO 8G
Display:
AOC 27G2U/BK 27 IPS 144Hz 1920x1080
HDD:
TOSHIBA DT01ACA100 1TB SSD SATA3 240GB Patriot Burst
Sound:
Marvo SCORPION HG9055
PSU:
Corsair TX-M Series 750W
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder V2 Mini - K511 Hunter Pro
Dakle ovako, sve je pocelo pre par meseci kada mi je poceo komp nenormalno sporo raditi sve dok nisam primetio u Task Manageru da mi jedan proces koristi od 50% do 90% CPU.
U Task Manageru mi pise Microsoft(C) Register Server.
Nastavilo se to svaki dan po vise puta, otprilike na svakih 2h se upali po 2 ili 3 ta procesa i moram ih gasiti jer je nemoguce obrisati ih..
Nasao sam lokaciju gde se nalazi to (C:\Windows\SysWOW64), a ime "virusa" je
Znaci ja nemam pojma kako da ga zaustavim ili obrisem, ni Malwarebytes ne pomaze, ni jedan drugi antivirus takodje...
Na internetu nisam nasao ni jedno resenje pa bih zamolio nekoga ko se razume da pokusa da mi resi ovo, bio bih jako zahvalan.
Ne mogu vise da ga gasim, dovelo je do toga da svaki put kad igram igre upalim MSI Afterburner i gledam CPU usage pa kad skoci idem da gasim procese... Kad odem negde pocnem da gasim komp jer mi se ovaj
virus pali i koristi max CPU..
Evo detalja ako nesto znaci:
U Task Manageru mi pise Microsoft(C) Register Server.
Nastavilo se to svaki dan po vise puta, otprilike na svakih 2h se upali po 2 ili 3 ta procesa i moram ih gasiti jer je nemoguce obrisati ih..
Nasao sam lokaciju gde se nalazi to (C:\Windows\SysWOW64), a ime "virusa" je
Znaci ja nemam pojma kako da ga zaustavim ili obrisem, ni Malwarebytes ne pomaze, ni jedan drugi antivirus takodje...
Na internetu nisam nasao ni jedno resenje pa bih zamolio nekoga ko se razume da pokusa da mi resi ovo, bio bih jako zahvalan.
Ne mogu vise da ga gasim, dovelo je do toga da svaki put kad igram igre upalim MSI Afterburner i gledam CPU usage pa kad skoci idem da gasim procese... Kad odem negde pocnem da gasim komp jer mi se ovaj
virus pali i koristi max CPU..
Evo detalja ako nesto znaci:
Poslednja izmena: