nisam ovo ja farbaoAko nisi primetio razliku u temperaturi prepametno je
Zato sto ne izgleda brutalno,nego PRE****NO DOBRO
3 fan teshko da moze da stane u neko kucishte poshto je tu onaj shto izbacuje vazduh iz kucishta tako da u principu moze samo vishe da odmogne nego shto moze da pomognesabija :bezim:
Jel ima neke razlike 2vs 3 FAN ?
Hehe,moja greska,videh crno i dobro odradjeno pa reko opet si bacio mod(mada bilo mi cudno sto bi menajo TRUE-a za ovaj coler al reko modiranje ti ne da mira)nisam ovo ja farbao
naleteo sam na ovo na hardwareluxx.de forumu, a sve je na nemackom
mozda montoya da nam prevede
U ranijim "revizijama" koje su dolazile u kartonskoj kutiji je bilo to malo "sranj*e" i kad su shvatili da nicemu ne sluzi i da nenormalno mnogo otezava montazu i da u retko koje kucishte moze da stane prestali su da ga pakuju i promenili su klasicnu kartonsku kutiju u ovu novu "fensi"To mi se veoma svidelo kao sto sam rekao, zar ga ti ne koristis ?
Vrlo korisna informacija, hvala sto si nam to rekao!U ranijim "revizijama" koje su dolazile u kartonskoj kutiji je bilo to malo "sranj*e" i kad su shvatili da nicemu ne sluzi i da nenormalno mnogo otezava montazu i da u retko koje kucishte moze da stane prestali su da ga pakuju i promenili su klasicnu kartonsku kutiju u ovu novu "fensi"
A ja sam bas naletao na review-ove gde porede sa i bez. I sa + fan kao niza temp. za ~1-2-3c. I zbog toga mi bilo malo kada sam video da ga nema u pakovanju.U ranijim "revizijama" koje su dolazile u kartonskoj kutiji je bilo to malo "sranj*e" i kad su shvatili da nicemu ne sluzi i da nenormalno mnogo otezava montazu i da u retko koje kucishte moze da stane prestali su da ga pakuju i promenili su klasicnu kartonsku kutiju u ovu novu "fensi"