- Učlanjen(a)
- 28.03.2009.
- Poruka
- 9.407
- Rezultat reagovanja
- 121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
- Admin
Hvala! Samo zajedno i nikao drugachije!Ladnoooo, i jeste ladno Srecjan rodjis Dule, sve naj, da te sluzi zdravlje a ostalo cemo izgurati
Hvala Dule! Zivi bio!Srecan rodjendan i sve najbolje (a usi cu da ti izvucem kad se vidimo da porastes , u stvari gde ces bre vise dosta ti i tako ).
Lep provod.
Hvala druze!Srecan rodjendan sve najbolje
Hvala! Vreme radi za nasPridruzujem se cestitkama i nek pcaxe preuzme primat u IT oblasti na prostoru Srbije!
Hvala Nidzo! Ma pusti, pritisla je Jeca, drzim se kao lavSrecan rodjendan! I da te konacno ozenimo.
Hvala Misho (Shiki znam da chitash ). Da dopunimo. Da ti poraste još toliki budzet sa sekiru Shto bi se reklo, apsolutna nulaŠta da ti poželim, a da ti to već nemaš.
...
Setih se... Da ti poraste još toliki... (nastavak rečenice dodaj po svom izboru)
Želim ti da sledeći rođendan proslaviš kao urednik najvećeg IT sajta i foruma, ako baš ne može sledeći, onda naj kasnije za drugi rođendan od danas.
Ma ko shisha mene... Neka poraste ova zajednica i neka bude najkvalitetnija. Pojedinachna priznanja nam nisu potrebna
Hvala Noebojsha! Ide nama, ne meni Ja samo usmeravam silu, ne proizvodim je Sve zaDa se pridruzim chestitkama, Dule svenajbolje sa moje strane. Puno uspeha na svim poljima ti zelim, a rekao bih da ti za sad dobro ide pa samo nastavi kakosi krenuo. Srecan rodj matori