Zdravo,sumnjam da mi je u grafickoj kartici završio ili sarafcic ili kamencic,pa da li imate neke predloge i savjete na sta da obracam paznju kad je budem otvarao ili ako imate neki drugi predlog?(inace graficka je rtx 2060 Gigabyte 3Fan,2.0verison)
Na osnovu cega si zakljucio da ima nesto u grafickoj?Zdravo,sumnjam da mi je u grafickoj kartici završio ili sarafcic ili kamencic,pa da li imate neke predloge i savjete na sta da obracam paznju kad je budem otvarao ili ako imate neki drugi predlog?(inace graficka je rtx 2060 Gigabyte 3Fan,2.0verison)
Ako je pod garancijom a posto je rtx novi model uvjeren sam da jest ne otvaraj grafiku nego nosi na reklamaciju ili njihov ovlasteni servis .NE IGRAJ SE S TIM JER BI JEDVA DOCEKALI DA JE NESTO DIRANO I OTVARANO DA TI NE UVAZE REKLAMACIJU.Zdravo,sumnjam da mi je u grafickoj kartici završio ili sarafcic ili kamencic,pa da li imate neke predloge i savjete na sta da obracam paznju kad je budem otvarao ili ako imate neki drugi predlog?(inace graficka je rtx 2060 Gigabyte 3Fan,2.0verison)
Problem je sto ako je ponesem i kazem im da je unutra nesto svakako gubim garanciju ,jbgAko je pod garancijom a posto je rtx novi model uvjeren sam da jest ne otvaraj grafiku nego nosi na reklamaciju ili njihov ovlasteni servis .NE IGRAJ SE S TIM JER BI JEDVA DOCEKALI DA JE NESTO DIRANO I OTVARANO DA TI NE UVAZE REKLAMACIJU.
Roditelji mi pustili malog brata da se igra oko komponenti i on ubacio ,a malo je mali pa ne umije bas da prica.Na osnovu cega si zakljucio da ima nesto u grafickoj?
Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока
Nisam kuci jedno 10 dana jos,probacu to,mogu li ti poslati poruku ukoliko nedje zabagujem?Kako je uslo, tako ce i izac, jesi probo izvadit grafu i okrenut ventilatore na dole i polahko je naginjat na jednu pa na drugu stranu bukvalno da naslonis saraf/kamencic na plastiku i da ga probas izvuc kroz ventilatore
Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
Pa mozes, al to ti je jednostavno, izvuces grafu iz kucista, okrenes je da sav visak poispada iz nje i to je toNisam kuci jedno 10 dana jos,probacu to,mogu li ti poslati poruku ukoliko nedje zabagujem?