Smanjio sam malo very high je biloNapisao si već konfiguraciju. Možda je problem novi Windows, tačnije ima problem sa čipsetom ili hard diskom.
Najlakše što možeš da uradiš je da promeniš sata port u koji je uboden kabl kojim je povezan hard disk. Takođe, promeni i sata kabl. Proveri spojeve na konektoru napajanja za hard disk.
Ja ti kažem da sa dva tri klika debloat-uješ windows ti ništa.Smanjio sam malo very high je bilo
Ima ulaz za slusalice nacrtane i valjda zvucnik kaoNe bilo ti teško da fotkaš taj zadnji deo monitora gde ulaze svi kablovi.
Ne bilo ti teško da fotkaš taj zadnji deo monitora gde ulaze svi kablovi.
Ima ulaz za slusalice nacrtane i valjda zvucnik kao
Koji kabal moze li aux
Kad pustim mašti na volju rekao bih da se jedim kablom (koji na krajevima ima 3,5 mm stereo konektore) može povezati monitor sa nekom zvučnom kartom. Takođe, ako preko dvi dobija zvuk, onda to može biti i audio izlaz za slušalice.
Avaj, čak sam i pasulj bacio i gledao u goveđe iznutrice, ali ne mogu da vidim čemu bi mogao služiti taj usb!
Moram priznati da si izabrao neuobičajen način da rešiš opterećenje hard diska!
Ali ako neće breg Muhamedu onda hoće google da pronađe.
Pogledajte prilog 46014
Ovakav port se nalazi i na štampačima proizvedenim u poslednjih 20-ak godina što bi moglo značiti da možeš štampati na ovom monitoru. Ako je monitor u boji - biće i štampa u boji.
Pošto nisi ti te sreće, onda ćeš povezivanjem monitora i računara usb kablom dobiti na monitoru bočni usb port.
==========================================================================
Izvinjavam se, u šta ja gledam i šta sve google hoće da pronađe :
U taj svetliji port bi trebalo da se priključi kabl sa pc-a (to je ulaz), a u crni port se priključuju slušalice.