Instalirao sam Maverics i imam veliki problem sa Intel 4600 grafikom. Prilikom butovanja mi zaglavi sistem, a provalio sam definitivno da je to jer kada sam pobrisao grafičke kext-ove sistem se digne i sve ostalo radi.
Problem je što sam pročitao sve moguće fixove i ništa mi ne radi posao. Drugi problem je što sam nov i za Mac i onda neke stvare nisam ni razumeo. Kaže neki da injectujem framebuffer u config.plist npr. Pojma nemam šta je to, čemu služi itd. Patim se sa ovim svim deset dana, ako ima neko da pruži neki smisao mojoj borbi
Razmišljam se da prekratim sebi muke i uzmem grafičku koja provereno radi i lako se sve namešta, ne trebaju mi nikakve funkcije niti igrice. Ako ima neko predlog. Čini mi se da je HD 4650 a ima polovna na oglasima.
Moj hardver:
Intel Core i7 4790
Gigabyte GA-Z97-HD3
CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL10 KIT
Samsung SSD 250GB 850 EVO
Western Digital 2TB SATA3 Black (OS X je ovde)
Problem je što sam pročitao sve moguće fixove i ništa mi ne radi posao. Drugi problem je što sam nov i za Mac i onda neke stvare nisam ni razumeo. Kaže neki da injectujem framebuffer u config.plist npr. Pojma nemam šta je to, čemu služi itd. Patim se sa ovim svim deset dana, ako ima neko da pruži neki smisao mojoj borbi
Razmišljam se da prekratim sebi muke i uzmem grafičku koja provereno radi i lako se sve namešta, ne trebaju mi nikakve funkcije niti igrice. Ako ima neko predlog. Čini mi se da je HD 4650 a ima polovna na oglasima.
Moj hardver:
Intel Core i7 4790
Gigabyte GA-Z97-HD3
CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL10 KIT
Samsung SSD 250GB 850 EVO
Western Digital 2TB SATA3 Black (OS X je ovde)
Poslednja izmena od urednika: