warmaster
Moderator
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 2.687
- Rezultat reagovanja
- 8
	Moja konfiguracija
	
	
		
		
		
						
	
		
		
		
			
	
	
		
		
						
	
		
		
		
			
	
	
		
		
						
	
		
		
		
			
	
	
		
		
						
	
		
		
		
			
	
	
		
		
						
	
		
		
		
			
	
	
		
		
						
	
		
		
		
			
	
	
		
		
						
	
		
		
		
			
	
	
		
		
						
	
		
		
		
						
	
		
		
		
			
	
	
		
		
						
	
		
		
		
						
	
		
		
		
			
	
	
		
		
						
	
		
		
		
						
	
		
		
		
			
	
	
		
		
						
	
		
		
		
			
	
	
		
		
						
	
	
				
			CPU & cooler:
		
		
			4690k 4.5ghz 1.25v EK custom						
		
	
			Motherboard:
		
		
			Gigabyte Z97n Gaming5						
		
	
			RAM:
		
		
			eXceleram 2x4Gb						
		
	
			VGA & cooler:
		
		
			Gigabyte gtx970 itx						
		
	
			Display:
		
		
			LG 42" LW4500 3D SBS						
		
	
			HDD:
		
		
			Seagate Barracuda ST3000DM001						
		
	
			Sound:
		
		
			Storm Sirus/Telefunken TLX 22/4 on Telefunken TA750						
		
	
			PSU:
		
		
			SilverStone Strider 650W Gold						
		
	
			Mice & keyboard:
		
		
			G105 MW3, Logitech G5						
		
	
			OS & Browser:
		
		
			Win7 x64						
		
	
			Other:
		
		
			Take me to the hospital						
		
	Vidim ne prica se mnogo o ovome, pa eto da otvorim temu  .
. 
Ima li vas, aj tako da postavim pitanje xD. Ovde mozete da delite recepte, male tajne, gde mozete nabaviti najsvezije namirnice itd.
Evo da krenem prvi, kuvao sam grasak od jutros, kad provri lagana vatra, pa sto se duze kuva, bolji ukus, poput madjarskog gulasa. Govedina, krompir, sargarepa, paradajiz, beli luk, crni luk, aleva, biber u zrnu, mirodjija, ruzmarin i lovorov list. Sto se tice kolicine, proizvoljno stavljate tj. po zelji, ja obicno stavim oko 300-400g mesa sitno iseckanog na kockice, kesa graska, dva krompira, jedan oguljen paradajiz, ostalo sve po ukusu.
Sto se tice pripreme, na ulju se proprzi crni i beli luk da puste sokove, onda dodate meso i posle malo przenja dodate vode da se dinsta. Kad se meso izdinsta lepo, dodajete grasak i povrce, biber, i lovorov list, posolite. Zalijete to vodom, kad provri, smanjite temperaturu i pustite da se krcka lagano. U sustini gotovo je jelo za sat vremena, ali ja ga pustim od dorucka da se krcka na 4ci, krompir se vise raspadne postane kasast, ostalo povrce i meso ispuste vise sokove. Nekih 10 min pred kraj dodate ruzmarin i mirodjiju, i to je to, uzivajte. Ovako to ispadne meni.
Edit: Takodje je i dobra tema za recepte koje koristite u vasoj dijeti za treninge
								 .
. Ima li vas, aj tako da postavim pitanje xD. Ovde mozete da delite recepte, male tajne, gde mozete nabaviti najsvezije namirnice itd.
Evo da krenem prvi, kuvao sam grasak od jutros, kad provri lagana vatra, pa sto se duze kuva, bolji ukus, poput madjarskog gulasa. Govedina, krompir, sargarepa, paradajiz, beli luk, crni luk, aleva, biber u zrnu, mirodjija, ruzmarin i lovorov list. Sto se tice kolicine, proizvoljno stavljate tj. po zelji, ja obicno stavim oko 300-400g mesa sitno iseckanog na kockice, kesa graska, dva krompira, jedan oguljen paradajiz, ostalo sve po ukusu.
Sto se tice pripreme, na ulju se proprzi crni i beli luk da puste sokove, onda dodate meso i posle malo przenja dodate vode da se dinsta. Kad se meso izdinsta lepo, dodajete grasak i povrce, biber, i lovorov list, posolite. Zalijete to vodom, kad provri, smanjite temperaturu i pustite da se krcka lagano. U sustini gotovo je jelo za sat vremena, ali ja ga pustim od dorucka da se krcka na 4ci, krompir se vise raspadne postane kasast, ostalo povrce i meso ispuste vise sokove. Nekih 10 min pred kraj dodate ruzmarin i mirodjiju, i to je to, uzivajte. Ovako to ispadne meni.
Edit: Takodje je i dobra tema za recepte koje koristite u vasoj dijeti za treninge

Prilozi
- 
		
			
	
		
		
	
			
		
		
		192,2 KB Pregleda: 276
								
									Poslednja izmena: 
								
							
						
						
	
		
	
	
	
		
			
		
	
					 
					
						 
					
					
				 
	 
 
		 
				 
 
		 inace, zanimljiv recept, nisam imao prilike da probam tako spremljen grasak. Definitivno cu probati.
 inace, zanimljiv recept, nisam imao prilike da probam tako spremljen grasak. Definitivno cu probati. 
 
		
 
 
		 da prati desavanja iz kotlica
 da prati desavanja iz kotlica 
 
 
		