warmaster
Moderator
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 2.687
- Rezultat reagovanja
- 8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
4690k 4.5ghz 1.25v EK custom
Motherboard:
Gigabyte Z97n Gaming5
RAM:
eXceleram 2x4Gb
VGA & cooler:
Gigabyte gtx970 itx
Display:
LG 42" LW4500 3D SBS
HDD:
Seagate Barracuda ST3000DM001
Sound:
Storm Sirus/Telefunken TLX 22/4 on Telefunken TA750
PSU:
SilverStone Strider 650W Gold
Mice & keyboard:
G105 MW3, Logitech G5
OS & Browser:
Win7 x64
Other:
Take me to the hospital
Vidim ne prica se mnogo o ovome, pa eto da otvorim temu .
Ima li vas, aj tako da postavim pitanje xD. Ovde mozete da delite recepte, male tajne, gde mozete nabaviti najsvezije namirnice itd.
Evo da krenem prvi, kuvao sam grasak od jutros, kad provri lagana vatra, pa sto se duze kuva, bolji ukus, poput madjarskog gulasa. Govedina, krompir, sargarepa, paradajiz, beli luk, crni luk, aleva, biber u zrnu, mirodjija, ruzmarin i lovorov list. Sto se tice kolicine, proizvoljno stavljate tj. po zelji, ja obicno stavim oko 300-400g mesa sitno iseckanog na kockice, kesa graska, dva krompira, jedan oguljen paradajiz, ostalo sve po ukusu.
Sto se tice pripreme, na ulju se proprzi crni i beli luk da puste sokove, onda dodate meso i posle malo przenja dodate vode da se dinsta. Kad se meso izdinsta lepo, dodajete grasak i povrce, biber, i lovorov list, posolite. Zalijete to vodom, kad provri, smanjite temperaturu i pustite da se krcka lagano. U sustini gotovo je jelo za sat vremena, ali ja ga pustim od dorucka da se krcka na 4ci, krompir se vise raspadne postane kasast, ostalo povrce i meso ispuste vise sokove. Nekih 10 min pred kraj dodate ruzmarin i mirodjiju, i to je to, uzivajte. Ovako to ispadne meni.
Edit: Takodje je i dobra tema za recepte koje koristite u vasoj dijeti za treninge
Ima li vas, aj tako da postavim pitanje xD. Ovde mozete da delite recepte, male tajne, gde mozete nabaviti najsvezije namirnice itd.
Evo da krenem prvi, kuvao sam grasak od jutros, kad provri lagana vatra, pa sto se duze kuva, bolji ukus, poput madjarskog gulasa. Govedina, krompir, sargarepa, paradajiz, beli luk, crni luk, aleva, biber u zrnu, mirodjija, ruzmarin i lovorov list. Sto se tice kolicine, proizvoljno stavljate tj. po zelji, ja obicno stavim oko 300-400g mesa sitno iseckanog na kockice, kesa graska, dva krompira, jedan oguljen paradajiz, ostalo sve po ukusu.
Sto se tice pripreme, na ulju se proprzi crni i beli luk da puste sokove, onda dodate meso i posle malo przenja dodate vode da se dinsta. Kad se meso izdinsta lepo, dodajete grasak i povrce, biber, i lovorov list, posolite. Zalijete to vodom, kad provri, smanjite temperaturu i pustite da se krcka lagano. U sustini gotovo je jelo za sat vremena, ali ja ga pustim od dorucka da se krcka na 4ci, krompir se vise raspadne postane kasast, ostalo povrce i meso ispuste vise sokove. Nekih 10 min pred kraj dodate ruzmarin i mirodjiju, i to je to, uzivajte. Ovako to ispadne meni.
Edit: Takodje je i dobra tema za recepte koje koristite u vasoj dijeti za treninge
Prilozi
-
192,2 KB Pregleda: 241
Poslednja izmena: