Pakito
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 14.12.2009.
- Poruka
- 1.476
- Rezultat reagovanja
- 237
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
ACER ASPIRE V5 531G
CPU & cooler:
Intel Core i5 8400 + LC-CC-120
Motherboard:
Asus Z370 Prime
RAM:
32GB DDR4 3200Mhz G.Skill Trident Z b/w
VGA & cooler:
EVGA GTX 970 SC
Display:
2x LG 25UM58
HDD:
120 Samung Evo 840 + 3TB Toshiba P300
Sound:
2.1 white waterdance speakers
Case:
NZXT Phantom 410 white
PSU:
Corsair tx650w
Optical drives:
Asus sdrw-08d2s extern
Mice & keyboard:
Fantech K611 / Logitech MX510 Hero Legendary
Internet:
sbb - 100mbit
OS & Browser:
Win 10 PRO
Other:
Redmi Note 7
Da li neko zna gde bih i kako mogao da nabavim neki third party kuler za ovu bestiju,tacnije za asus gtx285 top,i na sta da obratim paznju pri izboru?
Ovo prvi put prakticno radim,a koliko vidim stanje je slicno kao sa mojom temom za ram,jedva ih ima. Dal i ce mozda biti nekog narucivanaj uskoro posto m iej to izgleda jedina sansa da dodjem do nekog kulera?
Izvinjavam se svima ako smatrate da sam dosadan,molim vas da mi oprostite, nemam obicaj da ovo radim(otvoriti dve teme u jako kratkom roku) ali zelim da se informisem oko toga da znam sta mi je ciniti,posto ima dosta vas,koji imate fenomenalne modovane mashine,i retke stvarcice.
S postovanjem,vas andjeo
P.s ukoliko nije temi mesto ovde,molim vas da mi oprostite i premestite gde smatrate da je idealno,izvinajvam se unapred moderatorima u tom slucaju.
Ovo prvi put prakticno radim,a koliko vidim stanje je slicno kao sa mojom temom za ram,jedva ih ima. Dal i ce mozda biti nekog narucivanaj uskoro posto m iej to izgleda jedina sansa da dodjem do nekog kulera?
Izvinjavam se svima ako smatrate da sam dosadan,molim vas da mi oprostite, nemam obicaj da ovo radim(otvoriti dve teme u jako kratkom roku) ali zelim da se informisem oko toga da znam sta mi je ciniti,posto ima dosta vas,koji imate fenomenalne modovane mashine,i retke stvarcice.
S postovanjem,vas andjeo
P.s ukoliko nije temi mesto ovde,molim vas da mi oprostite i premestite gde smatrate da je idealno,izvinajvam se unapred moderatorima u tom slucaju.