Slazem se. Ivane mislim da bi bilo ok da se definise deadline do kojeg svi treba da se odluce i da se finalizuje lista pa da predjemo na next level.A mogao bi i da imaš malo više obzira prema Ivanu...
Mislim da bi svi mogli malo više da se solidarišemo s njim i ne drndamo ga previše...
Trebalo bi da budemo srećni što je uopšte i pristao da se cima za sve nas za ovaj novi order... a kontam da mu se želudac već prevrće od silnih promena i dodatnog cimanja koje ga čeka posle svake...
Lakse mi je da kazes sta si izbacio (ili izmenio).Pozdrav Ivane i hvala na brzo odradjenom spisku,izvini ako ti je cimanje sada,izbacio sam jedan artikal iz spiska.ovo je konacan i 100% siguran spisak koji uzimam,sada samo definisite datum i ocekujem dalje obavestenje sta i kako dalje.
Zadnji rok je kada svi kazu 'da'. U narednih 2-3 dana (dakle krajem ove nedelje) cu poslati poruku onima koji jos nisu potvrdili i to je to.@Kobayashi Maru
Ako ti imash tipa 100e u shteku u svakom trenutku, ja nemam.. Koliko para budem imao kada Ivan bude rekao zadnji rok, naruchicu to shto mi treba.. Kraj priche..
Nemoj se nadash, ja cu u zadnjem trenutku najverovatnije par sitnica da dodam u zavisnosti koliko para budem imao
@Kobayashi Maru
Ako ti imash tipa 100e u shteku u svakom trenutku, ja nemam.. Koliko para budem imao kada Ivan bude rekao zadnji rok, naruchicu to shto mi treba.. Kraj priche..
@Ivan
Komplikujesh, treba da kazesh datum kad nema vishe izmena i onda nakon 2 dana da napravish listu koliko to koga izadje i moze samo jedna promena i to je to... A ne ovako da se na svaki 2 dana neshto menja...
Procitas li ti sta si napisaoJa nzm da l' ovde mene neko zeza ili shta
Nisam rekao, niti planiram da 13-15og menjam order.. Rekao sam samo da cu vrv pri kraju da promenim ako dodjem do nekog kesha, ako ne ostaje to shto sam stavio i to je to.. Nzm shta smarate vishe, ko da sam nekad pravio problema oko kupovine :trust: