Marenzzo
Newcomer
- Učlanjen(a)
- 01.10.2016.
- Poruka
- 3
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Green Lantern
CPU & cooler:
Intel I5 6400
RAM:
2X4 GB Kingston HyperX DDR4
VGA & cooler:
Gigabyte GTX960 4GB
Display:
Dell 19"
HDD:
ADATA 120GB SSD,WD BLUE 500GB,WD BLUE 1TB
Sound:
Altec Lansing ATP3
Case:
Fractal Design Core 3000 USB 3.0
PSU:
EVGA Supernova G2 750W
OS & Browser:
W10/MOZILA
Pozdrav sekirasi, vec duze vreme visim po forumu ali samo gledajuci osmatrajuci sta se sve pravi i tek sam se skoro registrovao pa evo i prilike sve da pozdravim. Kao sto samo ime kaze u pitanju je mod inspirisan strip junakom. Masinu imam vec neko vreme i kad sam dobavio ovo fractal design core 3000 kuciste palo mi je na pamet da bih mogao malo da se poigram i vidim da li bi nesto zanimljivo ispalo i tako krenem da prikupljam neke delove i malo po malo nakupi se stvari. Ne znam ni da li bih mogao ovde ista da okacim da me drugar nije stalno smarao da mu saljem slike sta sam uradio. U principu najduze sam tragao za 140 mm fractal ventom jer mi je trebao isti kao i ovaj od 120. Sad kad sam sve nakupio poceo sam da radim i bice gotovo uskoro a za sad evo nekih slika i objasnjenja sta je sta i koji je plan. Cela leva stranica je klirit providan, na zalost nisam mogao nabaviti zatamnjen. I masku sam staru napred skinuo izvadio onaj mesh i dao da mi iseku klirit po nacrtu koji sam napravio. Ovo crno i zeleno napred na parcetu klirita sam nabavio foliju koju sam onda seckao i lepio,isto samuradio i za ivice stranice kao i za ove isecke koje cu negde ubaciti. U principu usisni ventovi bi trebalo da lice na sam znak green lanterna a unutra ce pored zelenih led dioda biti i ova dva znaka/slova i krugovi na corsair ventovima u zelenoj boji kao i fioke za hard i poklopci od pci slotova. Njih sutra farbam. U principu to je to za sad a za koji dan eto ostatka. Zivi bili
Prilozi
-
111,2 KB Pregleda: 183
-
297,1 KB Pregleda: 169
-
110,7 KB Pregleda: 160
-
109,3 KB Pregleda: 158
-
159,2 KB Pregleda: 157
-