kantagara
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 29.07.2013.
- Poruka
- 8
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Toshiba L50-A-138
CPU & cooler:
Intel Core i5 4460
Motherboard:
MSI Z97 PC MATE
RAM:
10GB DDR3
VGA & cooler:
AMD Radeon R9 280x Tri-X OC 3GB GDDR5
Display:
Benq GL2460
HDD:
1TB WD Blue
Sound:
Kucni bioskop :D
Case:
AW Armor 804
PSU:
Raidmax Cobra 600W
Internet:
lelekom
OS & Browser:
Windows 10/OS X 10.11
Danas sam reinstalirao sistem na Laptopu, sve instalirao kako bog zapoveda i pokrenuh pes. Medjutim na pocetku utakmice mi se desilo ovo:
Laptop mi je bio na servisu pre mesec dana (van garancije je pa sam nasao nekog proverenog lika) i lik je rekao da je sve okej, prosao je sve hardverske testove, a i pre nego sto mi je istekla garancija sam ga nosio na servis u system one i rekli su mi da mi je sa Lt-om sve okej...
Ista stvar mi se desava i u DOTA-i 2... Danas sam preko Furmarka probao da opteretim grafiku, drzao sam vise od pola sata i temp nije prelazila90 stepeni... Cesto mi se desavaju i BSOD-ovi... Valjda ako ovaj problem resim , i BSODovi ce nestati.
Hvala unapred
Laptop mi je bio na servisu pre mesec dana (van garancije je pa sam nasao nekog proverenog lika) i lik je rekao da je sve okej, prosao je sve hardverske testove, a i pre nego sto mi je istekla garancija sam ga nosio na servis u system one i rekli su mi da mi je sa Lt-om sve okej...
Ista stvar mi se desava i u DOTA-i 2... Danas sam preko Furmarka probao da opteretim grafiku, drzao sam vise od pola sata i temp nije prelazila90 stepeni... Cesto mi se desavaju i BSOD-ovi... Valjda ako ovaj problem resim , i BSODovi ce nestati.
Hvala unapred