Kupi, malo koja po oglasima ima garanciju, a i cena je dobraSlicnu situaciju imam. Ja pronasao rx 580 sapphire pulse 8gb za 130e znam da je rudarila ali ima garanciju skoro godinu dana. Jel se isplati uzimati je?
Naravno da se isplati.Slicnu situaciju imam. Ja pronasao rx 580 sapphire pulse 8gb za 130e znam da je rudarila ali ima garanciju skoro godinu dana. Jel se isplati uzimati je?
Ja sam mesec dana svaki dan trazio 1080ti polovnu u garanciji,ali odjednom sam dobio trip,ok ima garanciju,ali sta ako je sam prodavac otvarao,capkao ili nesto trece radio na svoju ruku? pa da mi iz istog odbijuTo stoji, ali meni je polovna kupovina uvek bila rizicna, ne toliko zbog prodavaca, nego jednostavno kartice su kvarljiva roba, a kad nemas garanciju moze odjednom da rikne kad se najmanje nadas i cao. Nalazio sam sa comtrade garancijom ako se dobro secam, ali onda da se nesto desi, morao bi da se natezem s njima i da saljem u Beograd, pa da mi vracaju i tvrde da je sve ispravno, tako je uvek bilo kad sam reklamirao kartice. S druge strane kartica moze da traje i deceniju bez ikakvih problema, nema pravila, ali sam uvek imao lose iskustvo s karticama i najvise su mi se kvarile. Polovna kupovina je dobra opcija za one koji imaju redovan izvor prihoda pa mogu vise da rizikuju. Ako se nesto desi za koji mesec, izdvojice ponovo 150-200 evradi i sve u fullu. Za nezaposljena lica je to druga prica, jer jedva i za nesto skupe ili iskukaju, a nadaju se da u medjuvremenu ne rikne nesto drugo .
Neznam ko bi na svoju ruku otvarao karticu u garanciji.Ja sam mesec dana svaki dan trazio 1080ti polovnu u garanciji,ali odjednom sam dobio trip,ok ima garanciju,ali sta ako je sam prodavac otvarao,capkao ili nesto trece radio na svoju ruku? pa da mi iz istog odbiju
To je jedina bila moja briga u potrazi