KOLExSRB
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 20.07.2018.
- Poruka
- 17
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
Pozdrav ljudi imam sledeci problem > Imam graficku GTX 760 MSI 4GB a desio se problem pre nedelju dana dok sam igrao igru i to u meniju igre mi ukocila igra.. pokusao sam da izadjem iz igre na sve moguce nacine i nisam uspeo.. uspeo sam jedino da restartujem racunar... ali nastao je sledeci problem.. prilikom ukljucivanja racunara.. i pojavljivanjem windows logoa jednostavno racunar kao da ode u sleep mod i nece da se upali.. a uspeo sam da podignem windows jedino kad sam usao u Safe Mod i izbrisao drajver od graficke karte... medjutim i kad sam podigao windows i pokusao da instaliram opet najnoviji drajver desava se da na pola instalacije drajvera optet dolazi do toga da mi se ugasi racunar i kao da ode u sleep mod , pokusao sam i sa starijim drajverima ali ista prica, jednostavno graficka nece sad da prihvati ni jedan drajver... probao sam i na drugi racunar sa tom grafickom i isti problem se ponavlja, ali od svega je najinteresantnije sto bez drajvera radi bez problema sve ostalo osim igre koje ne mogu da se pokrenu.. cak mogu i 4K video da gledam bez problema... ? E sad ako neko zna i ako je neko imao isti problem, neka mi napise u cemu je problem i sta tu zeza dali memorija graficke ili neki kondenzator itd... i pitam se dali je uopste Graficka crkla i dali joj ima pomoci... odneo sam je vec u servis ali serviseri mi ne daju jos nikakav odgovor, ni oni izgleda nemaju poima... E sad sta je tu crklo i u cemu je problem.. ???
Poslednja izmena: