Tandzara
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 24.11.2020.
- Poruka
- 21
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i5 2500 + LC CC 95
Motherboard:
Asus P8B75-MLX
RAM:
Kingston 2x4GB 1333mhz
VGA & cooler:
Sapphire Pulse RX 5500XT 4GB SF
Display:
Samsung SyncMaster 943SN
HDD:
Seagate Barracuda 500gb SATA3 + SSD Biostar S100E 120gb
Case:
neko iz 2003. Furuna :D
PSU:
Seasonic S12III 500W
Optical drives:
Samsung
OS & Browser:
Windows 10 64bit
Imam monitor od 19 incha u rezoluciji 1366x768. Uzeo bih neku graficku koja je taman za tu rezoluciju na postojecu konfiguraciju iz profila. Igrala bi se Fifa, Pes, Crew2, mozda CS GO. Generalno i ne igram puno igrica, ali bi da mogu nesto da pokrenem, sto na sadasnjoj grafi ne mogu. Gledao sam od 1050ti do rx580... I ne znam sta bi uzeo. I uzeo bi i ne bi polovno. Vise sam za novo. Ako bi uzimao nesto sto zahteva dodatno napajanje (rx570, 580), morao bi i novo napajanje. A napajanje ako bi morao, znam i sta cu. Videh preporuke za bequiet...
I ne znam ima li smisla uzimati na nizoj rezoluciji jace grafe. Monitor mi je VGA i vrv bi isao i dodatni aktivni adapter..koliko sam mogao da se informisem o novim kartama. A monitor mi se ne menja, jer bi mi to vec bio veliki trosak.
I ne znam ima li smisla uzimati na nizoj rezoluciji jace grafe. Monitor mi je VGA i vrv bi isao i dodatni aktivni adapter..koliko sam mogao da se informisem o novim kartama. A monitor mi se ne menja, jer bi mi to vec bio veliki trosak.