• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

GPRS/MMS parametri za Android uredjaje

tajfun010

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
04.06.2010.
Poruka
21
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7 920 D0 & CM Hyper 212+
Motherboard:
ASUS P6T SE
RAM:
6x1Gb ddr3 1600Mhz
VGA & cooler:
HD4870 1Gb DDR5
Display:
BENQ G2420HDBL & SAMSUNG 2343nw
HDD:
3x320AAKS RAID 0
Case:
CENTURION 590
Other:
HTC HD2
Zna li neko kako podesiti parametre za GPRS/MMS na samsungu i5700? Trazio sam i pokusavao i tako i ovako i nikako da proradi. U pitanju je MTS naravno, kod njih je to vecito problem :ajoj: . Mozda je bitno da kazem da je telefon flesovan i da ima android 2.1
 

stoske

NC Magazin
Učlanjen(a)
13.04.2009.
Poruka
858
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Dell Studio 1737 - P8400
Motherboard:
Dell
RAM:
4GB
VGA & cooler:
ATi 3650 256 RAM
Display:
17" 1440x900
HDD:
1TB
Sound:
Integrisani HD Audio
Optical drives:
BluRay burner Slot-In
Mice & keyboard:
Dell
Internet:
Kablovski
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate
Other:
2Mpx camera
Da li si probao ovako?

Sledeći profil, klik na Menu taster>New APN:
-----------------------------------
Name: MTS wap
APN: gprswap
Proxy: 172.17.88.198
Port: 8080
Username: mts
Password: 064
Server: http://wap.mts064.telekom.rs (ovo i ne mora)
MMSC: <Not set>
MMS proxy: <Not set>
MMS port: <Not set>
MMS protocol: WAP 2.0
MCC: 220
MNC: 03
Authentication: CHAP
APN type: default
-----------------------------------
Klik na Menu taster i Save.

MMS profil, klik na Menu taster>New APN:
-----------------------------------
Name: MTS MMS
APN: mms
Proxy: <Not set>
Port: <Not set>
Username: mts
Password: 064
Server: <Not set>
MMSC: http://mms.mts064.telekom.rs/mms/wapenc
MMS proxy: 172.17.85.131
MMS port: 8080 ili 9201 (ako ne radi 8080)
MMS protocol: WAP 2.0
MCC: 220
MNC: 03
Authentication: CHAP
APN type: mms
-----------------------------------
Klik na Menu taster i Save.
 

tajfun010

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
04.06.2010.
Poruka
21
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7 920 D0 & CM Hyper 212+
Motherboard:
ASUS P6T SE
RAM:
6x1Gb ddr3 1600Mhz
VGA & cooler:
HD4870 1Gb DDR5
Display:
BENQ G2420HDBL & SAMSUNG 2343nw
HDD:
3x320AAKS RAID 0
Case:
CENTURION 590
Other:
HTC HD2
probao sam sa tim podesavanjima ranije a probao sam i sada opet i nece pa nece. Sve podesim kao sto je navedeno s tim sto kod mene nema polje MMS protocol: WAP 2.0
 

stoske

NC Magazin
Učlanjen(a)
13.04.2009.
Poruka
858
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Dell Studio 1737 - P8400
Motherboard:
Dell
RAM:
4GB
VGA & cooler:
ATi 3650 256 RAM
Display:
17" 1440x900
HDD:
1TB
Sound:
Integrisani HD Audio
Optical drives:
BluRay burner Slot-In
Mice & keyboard:
Dell
Internet:
Kablovski
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate
Other:
2Mpx camera
Nema ni na mom magic-u, samo to preskocis...

Ja sam na telenoru, pa ti ne mogu dati tacna podesavanja....
 

voodoons

Moderator
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
7.944
Rezultat reagovanja
137
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
Ukoliko imas JD1 ili JD4 fw, mnogi su prijavili probleme sa gprs i mms konekcijama, dok bi sa majskim JE1 trebalo lepo da radi..
Ukoliko nemas JE1, mozes ga skinuti odavde :wave:
 

tajfun010

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
04.06.2010.
Poruka
21
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7 920 D0 & CM Hyper 212+
Motherboard:
ASUS P6T SE
RAM:
6x1Gb ddr3 1600Mhz
VGA & cooler:
HD4870 1Gb DDR5
Display:
BENQ G2420HDBL & SAMSUNG 2343nw
HDD:
3x320AAKS RAID 0
Case:
CENTURION 590
Other:
HTC HD2
novi fw je resio problem :appl::appl::appl::appl:
hvala na pomoci
 

voodoons

Moderator
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
7.944
Rezultat reagovanja
137
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
:mir:
:sekira:
Izasao je i JE2 :)
 

tajfun010

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
04.06.2010.
Poruka
21
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7 920 D0 & CM Hyper 212+
Motherboard:
ASUS P6T SE
RAM:
6x1Gb ddr3 1600Mhz
VGA & cooler:
HD4870 1Gb DDR5
Display:
BENQ G2420HDBL & SAMSUNG 2343nw
HDD:
3x320AAKS RAID 0
Case:
CENTURION 590
Other:
HTC HD2
Juce sam instalirao xp, pa flesovao telefon pa vratio win7 :no::no::no::no: :bounce: :rotf:
 

voodoons

Moderator
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
7.944
Rezultat reagovanja
137
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
Moze da se flesuje u Windows 7 x32 kao i u XP-u a ako je u pitanju 64-bitni sistem, onda moze da sa zavrsi flesovanje i instalacijom Samsung Kies softvera. Kies ima drajvere za 64-bitni sistem, tako da bi u teoriji trebalo raditi..
 

tajfun010

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
04.06.2010.
Poruka
21
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7 920 D0 & CM Hyper 212+
Motherboard:
ASUS P6T SE
RAM:
6x1Gb ddr3 1600Mhz
VGA & cooler:
HD4870 1Gb DDR5
Display:
BENQ G2420HDBL & SAMSUNG 2343nw
HDD:
3x320AAKS RAID 0
Case:
CENTURION 590
Other:
HTC HD2
Pa imao sam ja instaliran Kies na xinw 7 x64, i prepoznavao je telefon ali svi nesto pominju x32 sisteme pa reko mozda mora tako. Probacu pa cu da javim kako sam proso, valjda necu da brikujem telefon :butcher::smrc::smrc: :d
 

voodoons

Moderator
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
7.944
Rezultat reagovanja
137
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
Probaj ako zelis :) Ja sam trenutno na 32-bitnom sistemu, cim instaliram W7 x64 probacu fleshovanje pa ubaciti update u tutorijal u kom sam pisao da je obavezan 32-bitni sistem i New Samsung PC Studio ;)
 

Dovla

Newcomer
Učlanjen(a)
09.07.2010.
Poruka
2
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Da li neko moze da mi kaze detaljna uputstva za instaliranje JE1 na samsung i5700?
 

voodoons

Moderator
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
7.944
Rezultat reagovanja
137
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
evo, ja cu :P
:welcome:

probaj ovde
 

Dovla

Newcomer
Učlanjen(a)
09.07.2010.
Poruka
2
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Hvala puno, uspeo sam i sve radi kako treba...
 

beli

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Poruka
46
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Skinuo sam JE1, sve radi. HVALA PUNO VOODOONS!!!
 

ezron

Newcomer
Učlanjen(a)
29.08.2010.
Poruka
1
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Da li može neko da mi pomogne?
Ubacio sam JD1 i nisam mogao da podesim 3G, sve ostalo je radilo dobro, valjda :)
Potom sam ubacio JE1 i uspeo da podesim 3G, bar sam mislio pošto se pojavio znak 3G ali nisam mogao da telefoniram. Čak mi je izbacio poruku da mora prekine proces ( brojčanik).
Sad sam ubacio JE4 i mogu da telefoniram ali 3G ne radi.

Fala unapred ;)
 

N-tchbl

PCAXE Member
Učlanjen(a)
24.07.2010.
Poruka
123
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Pentium Dual Core P6200, 2.13 GHz, 3MB Cache
RAM:
4GB DDR3 1066MHz
Display:
15.6 LED-backlit TFT LCD
HDD:
500GB SATA II 5400 rpm
Sound:
Altec Lansing speakers SRS Premium Sound
OS & Browser:
Win7 w/ Google Chrome
Da li neko moze da mi kaze iz kog razloga, kada krenem da pravim novi APN i upisem sve kako treba, kliknem na Save i APN se nigde ne sacuva, kao da nista nije radjeno?? :(
Nocas zamenih softver na SPICA telefonu, bio je JD1 na kome nije hteo da radi ni net ni mms uopste, videh da je problem do verzije pa ubacih JE1 i sada nece ni da se sacuva APN kamo li da radi.. help pls :(
 

voodoons

Moderator
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
7.944
Rezultat reagovanja
137
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
probaj neki treci fw.. btw, na JD4 radi kako treba ali ima i novijih fw-ova..
 

lukadane

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
29.07.2010.
Poruka
9
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
HELP,POMOCCCCC

MA SVE RAZUMEH,I FLASHOVAO I ROOT-OVAO,ALI GDE DA NADJEM DA UBACIM OVE PODATKE
DAJ TE MI PUT DO NJIH:(
TRAZIM CEO DAN I NEZNAM GDE SE TO NALAZI,PA MOLIM ZA POMOC
STEP BY STEP PLEASE

HVALA



JOJ NADJOH HVALAAAAAAAAAA
 
Poslednja izmena:

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.399
Rezultat reagovanja
102
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 [email protected] Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
Bez vikanja (velikih slova) molio bih :) Ne gori nigde misha mu poljubim....

P.S. Dobrodoshao na PCAXE forum :welcome: :sekira:
 

bolence

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
25.08.2010.
Poruka
20
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Nekontrolisan izlaz na net

Ljudi,dobio sam posle prvog meseca koriscenja Spice mnogo veliki racun za telefon i to sve zbog neta.Nisam nesto mnogo sam koristio internet, nego pretpostavljam da su programi koje sam instalirao pristupali netu i skidali neki update ili sto god vec.
Dali postoji neki nacin da im zabranim da pristupaju bez moje dozvole ili bar neki program koji bi mi pomogao u tome.
Ovo je stvaro preskupo.
Pomoccccccc :mad:
Hvala svima :)
 

voodoons

Moderator
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
7.944
Rezultat reagovanja
137
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
Imas razne switchere na marketu, potrazi pod GPRS pa ces naci neki koji gasi APN-ove pa ne moze ni jedan program da koristi GPRS..
Ja, licno nemam konfigurisan ni jedan profil, idem na net samo kad imam wifi.. Sreca po mene je sto uglavnom gde god se nadjem da imam slobodnog vremena i volje da drndam po telefonu a treba mi net, imam wifi..
 

bolence

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
25.08.2010.
Poruka
20
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Imas razne switchere na marketu, potrazi pod GPRS pa ces naci neki koji gasi APN-ove pa ne moze ni jedan program da koristi GPRS..
Ja, licno nemam konfigurisan ni jedan profil, idem na net samo kad imam wifi.. Sreca po mene je sto uglavnom gde god se nadjem da imam slobodnog vremena i volje da drndam po telefonu a treba mi net, imam wifi..
Hvala Voodoons.Potrazicu.Ma ovo je bezobrazno koliko je skupo.Pa gde mi zivimo i sta oni nama naplacuju.Mnogo je bezobrazan ovaj Lelekom.
Na kraju ako nista ne pomogne uradicu isto sto i ti.
Hvala.
Pozdrav :sekira:
 

miha

Moderator
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
1.289
Rezultat reagovanja
13
Moja konfiguracija
Mice & keyboard:
cm quickfire tk (brown mx) | cm novatouch tkl & logitech mx performance
OS & Browser:
Debian
bolence... baci pogled na:
 
Vrh