Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Od sutra je po radnjama na Banovom mogu da se preuzmu narudzbine sa sajta, racunajte posle 17h, posto radnici moraju da isproveravaju i podele po narudzbinama
Koliko vidim sve je po radnjama dostavljeno, moj posao je zavrsen i mogu da otegnem papke, za sledecu porudzbinu ako je bude uopste videcemo sta i kako , moram da dogovorim precizno uslove i da sve ide preko mene i kolege sa casekinga bez medju posrednika (oni najvise i koce u celoj prici), btw drzava nas je odrala i usporila (dok ne proverim sve tacno sa drzavom takodje i dogovorim sa vrhom moje firme ovo je na ledu ili ce neko drugi da preuzme), lekcije se uce dok je covek ziv, ja sam po ko zna koji put svoju naucio i ne zelim nikoga da zavlacim 2 meseca i da se nerviram ne treba mi to u zivotu. Do sledece narudzbine pozdrav. Ako ima nekih pitanja na pm.