mipko
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 07.05.2009.
- Poruka
- 1.309
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
I7 920 D0 @ 3.6GHz
Motherboard:
EVGA E760
RAM:
6x2GB Mushkin Redline 6-7-6-18-1
VGA & cooler:
2 x EVGA GTX 580, EVGA GTX 285 Classified
Display:
Lenovo L220X
HDD:
2XSSD 128GB Kingoston V+ 2nd gen RAID 0
Sound:
Asus Xonar Essence STX
Case:
Lian Li 2120b
PSU:
Antec HCP 1200
Optical drives:
LG
Mice & keyboard:
Logitech Illuminated
OS & Browser:
Windows 2008R2
Other:
Akitio Taurus Mini LCM – Portable Dual Bay RAID Enclosure
Pozz,
Dugo me nije bilo na forumu.
Pre 10-ak dana sam sklopio (ponovo) PC masinu tako da cemo se opet druziti.
Uzeo sam Gigabyte gtx 275 garfiku i Samsumng 2443BW monitor i naleteo na vrlo iritantan problem. Mozda jos neko ima slican problem pa ce mu ovo koristiti.
Naime, slika se nije pojavljivala prilikom POST ekrana, odnosno sve dok se OS ne podigne (Win ili Solaris). E sad taj fenomen coravog ekrana nije bio uvek prisutan, uglavnom prilikom cold boot-a, 90% restarta racunara iz OS-a je vodilo tome da nema slike sve do ulaska u OS.
Znaci nema ulaska u BIOS, nema biranja boot loadera, znaci vrlo glupo ponasanje.
Resenje tog problema je bilo update Bios-a grafike.
Inace graficka je skroz OK, solidan OC-er. A monitor... pa posle iMac-a TN film je katastrofa![Green1 :D :D](/forum/smilies/green1.gif)
pozz
M
Dugo me nije bilo na forumu.
Pre 10-ak dana sam sklopio (ponovo) PC masinu tako da cemo se opet druziti.
Uzeo sam Gigabyte gtx 275 garfiku i Samsumng 2443BW monitor i naleteo na vrlo iritantan problem. Mozda jos neko ima slican problem pa ce mu ovo koristiti.
Naime, slika se nije pojavljivala prilikom POST ekrana, odnosno sve dok se OS ne podigne (Win ili Solaris). E sad taj fenomen coravog ekrana nije bio uvek prisutan, uglavnom prilikom cold boot-a, 90% restarta racunara iz OS-a je vodilo tome da nema slike sve do ulaska u OS.
Znaci nema ulaska u BIOS, nema biranja boot loadera, znaci vrlo glupo ponasanje.
Resenje tog problema je bilo update Bios-a grafike.
Inace graficka je skroz OK, solidan OC-er. A monitor... pa posle iMac-a TN film je katastrofa
![Green1 :D :D](/forum/smilies/green1.gif)
pozz
M