zajebani
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 07.01.2010.
- Poruka
- 59
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
@ays
Hvala![Smile :) :)](/forum/smilies/smile.gif)
Sto se tice ostanka i dolaska ja sam bio jasan kada sam naveo svoje razloge zasto sam dosao
dosao bih i ranije samo eto nekim cudnim spletom okolnosti nije se to desilo
. Igrom slucaj tema o takmicenju mi je zapala za oko (valjda zato sto je sve bilo tako aktuelno u tom trenutku) i pitanja koja je postavio @FantomX i @BEGINER, pokusao sam da odgovorim na neka koliko je bilo u mojoj moci posto ni sam ne volim pitanja bez odgovora i cisto malo da prodiskutujemo na katuelnu temu, samo je nekako sve otislo u pogresnom pravcu
Nekako smo opet uspeli da se medjusobno isprovociramo (ZvsM) i bi sta bi videli ste svi xa xa![Green1 :D :D](/forum/smilies/green1.gif)
![Tongue :P :P](/forum/smilies/tongue.gif)
Gigabyte UD5 plocica nije dovoljna nego je ako stavimo po strani LN2 najbolja koja moze da se kupi za i7 CPU, ploci nije potrebno dodatno hladjenje ventovima i sl, na dodir u full loadu hladnjaci koji prekrivaju cipset i naponsku su mlaki. Ako moze naka se javi @Car posto je on postao ponosni vlasnik ploce koju sam ja koristio do pre nekih mesec dana![Smile :) :)](/forum/smilies/smile.gif)
Hvala
![Smile :) :)](/forum/smilies/smile.gif)
Sto se tice ostanka i dolaska ja sam bio jasan kada sam naveo svoje razloge zasto sam dosao
![Frown :( :(](/forum/smilies/frown.gif)
![Frown :( :(](/forum/smilies/frown.gif)
![Green1 :D :D](/forum/smilies/green1.gif)
![Tongue :P :P](/forum/smilies/tongue.gif)
Gigabyte UD5 plocica nije dovoljna nego je ako stavimo po strani LN2 najbolja koja moze da se kupi za i7 CPU, ploci nije potrebno dodatno hladjenje ventovima i sl, na dodir u full loadu hladnjaci koji prekrivaju cipset i naponsku su mlaki. Ako moze naka se javi @Car posto je on postao ponosni vlasnik ploce koju sam ja koristio do pre nekih mesec dana