Ja mislim da je to nesto do windowsa ili drivera za Win10 mislim da je graficka ispravna sta vi mislite da li je moguce da je graficka neispravna? Napominjem da u igrama radi fenomenalno cesto igram igre po nekoliko sati radi u kontinuitetu bez greske i na desktopu radi odlicno i dok gledam video materijale isto radi odlicno jedino pucaju drajveri kad skrolam Steam stranice preko Steam klijenta preko browsera se to ne desava...
Resio sam problem Updateom Windowsa 10 Pro na 1607 verziju svi problemi su nestali ne pucaju vise drajveri i nema vise screen teringa dok rolam Steam stranice...Driveri su. Da je kartica pucali bi ti driveri u igrama.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nemoj uopste uzimati Strix model, iste performance ces imati i sa Asus Dual a proces jeftinije.Isplati li se ova kupovina u prodavnici? link
Nije bitno da bude Asus Strix, cak i ne verujem da cu pazariti nesto u skorije vreme. Samo listam ponude ako naletim na nesto povoljno. Razlika izmedju najnize cene sa KP-a i ove sa linka je manja od 3000din kada uracunam troskove posiljke, sto je po meni prihvatljivo za malo vise sigurnosti koju nudi domaca garancija i manje cimanja u slucaju nekog kvara posto zivim Nisu.Uporedi kolika je cena te karte na KP-u pa u skladu sa tim odredi. I da li je bitno da bude Asus Strix.
To moze da bude samo bitno nekome ko nije u glavi rascistio sa sobom da mu vizuelni dozivlja ne sacinjava nista, sto kaze decko gore nije bitno kako izgleda bitno je kako radi i da traje a to da li ce da ima dva ventilatora ili tri hoce da bude ove marke ili one to su vec finese. Bitno je da nije bucna da nije topala i da radi posao za koji je namenjena. Jer prevashodno necu buljiti u kuciste i diviti mu se kako to sve unutra lepo izgleda nego cu da gledam u monitor i da uzivam u igricama.Ako tebi nije bitno, na osnovu cega pretpostavljas da i drugima nije bitno?
Babe i zabe se ne sabiraju! Ko govori o kuci i stolicama i zidovima, daj molim te ne suketaj gluposti. To su stavri u koje gledas svaki dan dok rucas na kojima sedis i zidovi u koje hoces neces moras nekada da pogledas a kuciste ko kuciste nekome stoji na stolu pored usiju da mu zuji i da bi se videlo kako on ima bozicnu jelku na stolu koja sljasti iz kompa jer su mnogo culi da je to cool pa sada svi guraju komp na sto da se vidi sta imaju u kucistu. A vidis meni je komp ispod stola sa zatvorenim stranicama da maximalno prigusi svu buku koja dolazi iz njega a gledam u monitor i uzivam u njemu i samo njemu jer nema kucista na stolu i svetla koje ce da sija sa strane da mi odvlaci paznju sa ekrana.Визуелни доживљај не сачињава ништа?
Што онда кућу не офарбаш у црно, а унутра сваки зид окречи у другу боју, а сто и столице немој узети комплет, него све различито итд. итд., јер ипак визуелни доживљај није ништа...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
A isplati li se uzeti Phoenix model za 15e vise? Ne zelim da uzmem bas najslabiji model posto planiram da koristim tu karticu bar 3-4 godine.Gainward Bliss na KP-u.