Ovo sam ja uradio, i visini glave mi je kuciste dok sedim xD Evo vec par meseci jedino sam prasinu na staklu i malo na kulerima grafe primetio ....ili sklopite itx masinu i popnete na sto
kod mene je svaka komponenta kao nova, tako je bilo i u proslom Phenom kucistu.
einhell je jako los kvalitet proizvoda imao sam njihovih par stvari i jako ,jako lose su se pokazali .ja sa gude radim bas duzi period i stvarno je savrsena stvarcica za ciscenje racunara i slicne te tehnike mada ga koristim i za ozbiljnije stvari od navedenog.posjedujem kvalitetno uciste R4 sa odlicnim filterima ali dzaba ipak vremenom se mora kompresor koristiti ako hoces da to sve bude kako treba .bar ja tako radim jer volim da su mi uredjaji maksimalno ocisceni od prasine .mozda u tome nekad i pretjerujem ali .....ja sam imao ovaj kao einhell kofer. placen pre par godina oko 100€ tadasnjih. ukljucio ga jednom i to cudo se toliko dralo i skakalo da sam ga odmah posle toga prodao. duvao je poprilicno jako ali dzaba.
tada sam imao neki suplji CM koji je usisavao prasinu. posle toga sam na svakom kucistu imao kvalitetne filtere.
e sad, ne znam za sta ti treba. ako je PC onda bolje ulozi taj kes u neko bolje kuciste sa filterima nego da kupujes ove karakondzule.
ako je kuciste iz potpisa onda me cudi da imas problema sa prasinom posto vidim da ima svuda filtere.
takodje nije dobro ni da budu previse jaki i da se tako duva direktno u neku osetljivu komponentu ili vent. mada ovo sve i sam znas...
Pogledajte prilog 26999