Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Nisam nesto pio sokove dok sam bio mladji (osim domaćih), ali sam se zato posle srednje skole navukao na gazirane sokove, svaki dan posle faksa sam u radnji kupovao jednu dvolitru kole i fante. I tek kada me je sestra naterala na "dijetu" (nisam pio kolu sigurno mesec dva) skontao sam da su mi totalno nestale bubuljice (koje nisam imao u srednjoj). Tako da sada ni ne pijem gazirano sigurno godinu dana, ali zato prvih par nedelja kada sednem uveče za komp stalno sam gledao da li ima neka zaostala flaša samo gutljaj da uzmem, kao droga.
Energetska pića nisam nikada pio, ni jedno mi se nije sviđalo.
Gazirana pića sam ranije pio prilično, ali ne previše (npr. 2l nedeljno). Obično su to bili Pepsi Max, Fanta i Sprite/7Up, plus često kisela voda (Vrnjci obično, jer je, navodno, sa prirodnim CO2, ne sa dodatim).
Sada ih pijem znatno manje, više pijem limunadu (2 limuna i kašičica meda na 1l vode). Naravno, uzmem i sada poneki Pepsi s vremena na vreme, npr. uz roštilj ili Grander Texas u KFCu
Ja sam na prvoj godini faksa pio po nekoliko Guarana dnevno, i to obicno uz kafu. Sada vrlo retko pijem bilo sta sto je gazirano, a ne secam se ni kada sam zadnji put popio neko energetsko pice.
Izbacujem to zlo polako al sigurno iz zivota; bio sam prilicno navucen na kolu (po 2l nekad dnevno), juce sam popio limenku posle mesec dana i kajem se, al nemos bez djubra pa to ti je!!
Ja popijem jednom u 2 meseca casu kole posle nekog rostilja,i to je to,nekada prodju i meseci da neokusim ama bas nista gazirano,niti mi organizam trazi! U zadnje vreme redovno ucedim limun u vodu bez secera naravno,i to je to.
Bio sam navucen na Sinalco Energis pre jedno 6-7 godina. Iako mrzim gazirana pica, to mi se bas bilo dopalo. Trajalo je jedno pola godine, svaki dan sam pio to. Srecom, prestao sam da pijem to, a ostala gazirana pica nikada nisam pio i ne volim ih.
Obicno, gazirano pice popijem u gostima ili nekom fast food-u gde se peku pljeke, nekako mi najbolje legne kola uz pljeku, mada ako cemo realno, retko kad i nabodem fast food.
Kod kuce pijem vocne sokove, upravo neki multivitamin gustiram.
Najvise mi se pije gazirano, tipa Pepsi, Kola kada je leto, jer jedino mi to utoli zedj na plus 40c.
do pre jedno gidnu dana tukao 2L Coca cole dnevno i nisam mogao da zamislim obrok bez nje. Sada je izbegavam koliko mogu pijem je sad drustvom i svaki put posle nekog fast food a. Nekad takodje pio pored koka kole kad izadjem u grad energetika se dosta koristila ali ne pamtim kada sam popio nesto energetsko nemam vise ni najmanju potrebu ali limenka koka kole je uvek dobro dosla
ja ako popijem neki gusti sok, onda moram i casu vode posle toga...
energetska retko, odnosno samo kad idem bas na neki dug put, a vozim...
a u nekoj slicnoj temi na ovom forumu napisah vec o koka koli