999ms
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 13.12.2015.
- Poruka
- 48
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Jebac zmajeva koji tera GTA V
CPU & cooler:
AMD Athlon(tm) II X2 250 @3.0 GHz
Motherboard:
Od pre Hrista
RAM:
4.00 GB
VGA & cooler:
NVIDIA GeForce GTS 450
Display:
Neki LG
HDD:
1TB
Sound:
Sivi zvucnici, Genius Junceus 7.1, Sony bubice,Logitech H230
Case:
Crno
PSU:
Nema
Mice & keyboard:
CM Octane storm complete, Reddragon mousepad, A4 Tech mousepad
Internet:
Samo Telekom
OS & Browser:
Windows 7 64 -bits Profesionalac , Krom mada u zadnje vreme ovu novu verziju Mozilice
Other:
Nintendo DSi XL, Galaxy S4, iPhone 6s , Samsung Tab 3, SEGA, Logitech F310 Gamepad,VAR Gamepad.
Zdravo svima.Znam da ima dosta tema za slušalice ali nigde se ne spominju za koje sam zainteresovan.Svidjaju mi se Genius Junceus .Uglavnom bih ih koristio za gejming mada bih slušao i muziku.Ali takođe planiram da uskoro krenem sa snimanjem na YT , a i video sam da stalno preporucujete odvojen mikrofon ali ja nemam toliki budžet.Budzet bi bio oko 5.000 din.Ja sam našao ove Genius Junceus ravno za 5.000din ali su one 7.1 pa te ih neko preporucuje,neko govori da imaju los i da loše izbacuju zvuk itd.Udobnost mi je bitna , a ove bi trebale da su veoma udobne.Mislim da prednost imaju Gaming slusalice jer ako idem u grad možda bubice ponekad nosim ove on ear nikad ,a i ne slušam toliko puno muziku.Budzet moze da bude i 6.000din ali ako mi se to nesto bas puno svidi.Znate li da li će opet biti neka akcija kao za asus celebrus u tehnomaniji kada su bile 3.000din pa uz tako neke sluske na popust kupim i mikrofon za hiljadu,dve ,tri.Slusalice bih nosio duže vreme.Sace Novogodišnji popusti pa se nadam da ću naći nesto.
Pozzz!
Pozzz!