Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Pozdrav,zeleo bih da sklopim gaming racunar do 300€.Da li biste mogli da mi slozite neki,a da na tom racunaru mogu igrati igrice npr.Pubg,gta v,csgo...Ne na high naravno...Hvala unapred!
Ne zelim da uzimam polovan...Da li moze neko od vase zajednice da mi napise konfiguracije racunara do 300€ koja moze da igra bar na low,medium...Pa cu ja povremeno da ga unapredjujem i to...
G4560 ~60e
Neka H110 ploča ~50e
8GB DDR4 na 2400MHz ~60e
Toshiba P300 1TB ~50e
LC Power LC600H-12 ~35e
MS Industrial Winston/Cyclops ~20-25e
Ne ostaje za grafičku pa bi do sakupljanja para morao da koristiš integrisanu.
Eventualno bi mogao da kupiš 4GB DDR4 za sada, a da bocneš polovnu Radeon HD7750 npr ....
Znaci ili da dodas jos 50 evra na budzet koji imas pa da kupis sve novo ili da gledas na oglasima polovne graficke.
Ali znaj da ovo sto sam napisao nema kuciste na njega ces morati jos minimalno 20 evra da dodas sto znaci da ti treba ukupno 370 evra da bi sklopio ovaj komp mozda manje nisam bas racunao u evro.
I jos nesto ovo sada pravis a kada budes hteo da budzis komp sve ovo prodajes i kupujes novo jer na ovo nema budzenja. Mislim ima ali jednostavno kosta ce te isto kao da kupis nove delove.