Dnl ortodoks
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 04.12.2019.
- Poruka
- 28
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
Pozdrav, treba mi misljenje povodom sledece situacije.
Pravim gaming racunar za 90% igranja csgo-a.
Trenutno moj komp sadrzi:
Procesor : AMD FX-4300 (stoji od kad je komp kupljen)
Graficka : Nvidia GTX 1050 TI (kupljena nova pre otprilike godinu i po dana)
Napajanje : Raidmax RX 500W (kupljeno novo pre godinu dana jer se staro pokvarilo)
Maticna je neka starija na kojoj ne moze nikakav bolji procesor od ovog, RAM je isto stariji.
Dobio sam kuciste NZXT H400i koje je manje, miniatx, novo neotpakovano.
Hteo bih da zamenim u racunaru sve sem graficke koja je dovoljna za csgo, i napajanja koji nadam se moze da gura jos malo.
Preporuka za kombinaciju maticne, procesora, ram, ssd, nekih kulera, koji mogu da idu u ovo kuciste, posto je manje?
Ili da li preporucujete da ovo prodam i uzmem neko drugo kuciste, ako je situacija takva da ono ogranicava dosta boljih komponenata.
Takodje, preporucena mi je Ryzen konfiguracija, iako sam pre 4 meseca dobio preporuku za Intel konfiguraciju ovde od Dominatora (mozda se nesto promenilo za to vreme).
Hvala svima unapred na odgovorima!
Pravim gaming racunar za 90% igranja csgo-a.
Trenutno moj komp sadrzi:
Procesor : AMD FX-4300 (stoji od kad je komp kupljen)
Graficka : Nvidia GTX 1050 TI (kupljena nova pre otprilike godinu i po dana)
Napajanje : Raidmax RX 500W (kupljeno novo pre godinu dana jer se staro pokvarilo)
Maticna je neka starija na kojoj ne moze nikakav bolji procesor od ovog, RAM je isto stariji.
Dobio sam kuciste NZXT H400i koje je manje, miniatx, novo neotpakovano.
Hteo bih da zamenim u racunaru sve sem graficke koja je dovoljna za csgo, i napajanja koji nadam se moze da gura jos malo.
Preporuka za kombinaciju maticne, procesora, ram, ssd, nekih kulera, koji mogu da idu u ovo kuciste, posto je manje?
Ili da li preporucujete da ovo prodam i uzmem neko drugo kuciste, ako je situacija takva da ono ogranicava dosta boljih komponenata.
Takodje, preporucena mi je Ryzen konfiguracija, iako sam pre 4 meseca dobio preporuku za Intel konfiguraciju ovde od Dominatora (mozda se nesto promenilo za to vreme).
Hvala svima unapred na odgovorima!